Muziek, Theater

Yentl en De Boer - Lacrimosa

Terug naar overzicht
Datum wo 12 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 20.00 - 22.00 uur

Yentl en De Boer - Lacrimosa

Nee, dat klinkt niet vrolijk, ’Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Maar zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn.

De leukste liedjesmakers van Nederland maken er niettemin een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. De leukste liedjesmakers van Nederland maken er niettemin een groot feest van.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€24,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.