Theater

Your Stage Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 18 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Show it! Straal op het podium en laat zien wat je kunt. Het maakt niet uit of je op wedstrijdniveau of recreatief niveau sport. Bij Your Stage mag iedereen meedoen, of je nou danst, springt of je maatje de lucht in gooit. In deze discipline overstijgende show kom je de verschillende facetten tegen van de gymsport bij elkaar gebracht op een podium. Hoe mooi is het dat je samen met je maatjes op een écht podium je talenten kan laten zien aan je familie en vrienden? Je werkt naar de show toe, bereidt een act voor en straalt in de spotlights. Je krijgt de totale vrijheid: de muziek, het decor en de act is helemaal in jouw handen. Kom jij kijken bij hét regionale recreatieve showsport evenement?

Meer informatie & aanmelden: www.dutchgymnastics.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.