Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

YU MAN RACE THROWDOWN

Terug naar overzicht
Datum za 10 jul. Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

YU MAN RACE THROWDOWN

De aftrap van de eerste editie van de YU MAN RACE THROWDOWN vindt plaats op 10 juli 2021! Dit uitdagende Next-Level event is nog niet eerder in Nederland georganiseerd en hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen.

De YU MAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga samen met vrienden, collega’s of familie de strijd aan. Obstacles en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat en hoe gek je het maakt! Kies je voor 1.6KM, 3.2Km of 4.8KM? Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you!

Vindt meer informatie op de website en schrijf je vast in!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

yumanrace.com/throwdown

Prijzen

Vanaf €41,95

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.