Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Zomerbieb 2021 - Geheim agenten gezocht!

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 16 jul. Locatie Bibliotheek Hengelo Stad
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Zomerbieb 2021 - Geheim agenten gezocht!

Voor de topgeheime missie Het Gouden Boek is de Bibliotheek op zoek naar jonge geheim agenten (4 t/m 12 jaar)!

In de Bibliotheek wordt al eeuwenlang een heel bijzonder gouden boek bewaard en bewaakt. Dit gouden boek ligt in een kluis, in de Bibliotheek. Deze kluis heeft een speciale sleutel. Er is er maar 1 op de hele wereld! Waarom het gouden boek zo belangrijk is? Het zorgt ervoor dat er steeds nieuwe boeken, stripverhalen, computerspelletjes en nog veel meer gemaakt kunnen worden!

Heel veel mensen hebben geprobeerd om het gouden boek en de sleutel van de kluis te stelen, maar dat is nog nooit gelukt, tot nu! Het boek is gestolen en de sleutel is verdwenen! Ze kunnen alleen teruggevonden worden door speciale kinderen. Deze zoektocht is een spannende en gevaarlijke missie, daarom zoeken we naar kinderen die ons kunnen helpen! Wel moeten zij eerst een opleiding volgen, om geheim agent van de Bibliotheek te worden.

Geheim Agent-training

Tijdens de Zomerbieb van 26 juli t/m 13 augustus krijgen kinderen een speciale Geheim Agent-training door mee te doen aan verschillende activiteiten en geheime missies. Het verhaal draait dit jaar om het Gouden Boek, dat al eeuwenlang in de Bibliotheek bewaard wordt in een speciale kluis. Het Gouden Boek zorgt er voor dat er steeds nieuwe boeken, stripverhalen en computerspellen gemaakt kunnen worden. Het boek is echter gestolen! De Bibliotheek is nu op zoek naar kinderen die willen helpen het Gouden Boek terug te vinden.

Aanmelden

Ouders en verzorgers kunnen hun kinderen tot en met vrijdag 16 juli gratis aanmelden voor de Zomerbieb op de website van de Bibliotheek, www.bibliotheekhengelo.nl. In verband met de coronamaatregelen zullen de meeste activiteiten dit jaar plaatsvinden vanuit huis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

N.v.t.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.