Heemtuin Weusthag: alle zondagen in augustus

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 28 aug. Locatie van Alphenstraat, Hengelo
7556JZ Hengelo

Heemtuin Weusthag: alle zondagen in augustus

De Open Zondagen van de maand augustus in Heemtuin Weusthag hebben als thema ‘Bomen en struiken’.

Voorjaar 2015 ging de Heemtuin Weusthag open voor publiek. In die eerste jaren was er al best veel te beleven in de zich ontwikkelende tuin. Maar als je door de poort naar binnen ging kon je meteen de hele tuin overzien. Nu is het er al veel spannender: doordat bomen en struiken flink gegroeid zijn, biedt de tuin veel meer verrassingen en onverwachte plekjes. De herinrichting van het middenterrein, waar dit voorjaar hard aan is gewerkt, helpt ook mee. En je kunt nu ook langs een slingerpaadje door het bosje achterin de tuin lopen. In augustus besteden we daarom in de heemtuin speciaal aandacht aan de vele verschillende bomen en struiken die in de tuin staan.

De heemtuin aan de van Alphenstraat 15a (achter de Combibaan/IJsbaan) in Hengelo is op deze zondagen open van 13.00 - 16.00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

ivn.nl
lwvandiepen@home.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.