Eten & drinken, Deelnemer Hengelo Kado

Kattencafé KatDeau

Terug naar overzicht
Adres Kattencafé KatDeau
Anninksweg 31
7557 AD Hengelo

Kattencafé KatDeau (tijdelijk gesloten)

KatDeau is een bijzonder gezellige mix van kattencafé & cadeauwinkel in het knusse Hengelo, Overijssel. Het idee begon eind 2015 voor het eerst te leven bij initiatiefneemster Dominique, toen haar oog viel op het prachtige hoekpand aan de Anninksweg (met woon & werk bestemming) in Hengelo. De koop ging heel voorspoedig en sinds november 2015 woont Dominique met veel plezier op de 2 verdiepingen boven het kattencafé.

Bij KatDeau is gekozen voor een warme huiskamersfeer wat zich uit in het speelse behang, de warme kleuren en gezellige inrichting. Bij KatDeau wordt nauw samengewerkt met lokale Twentse ondernemers die hun eigen producten aanbieden in de winkel.

Sphynxkatten

In het kattencafé wonen uitsluitend Sphynxkatten (naaktkatten). Deze katten zijn bijzonder mensgericht en sociaal. Hun karakter wordt vaak omschreven als deels hond, kat en aapje. Deze mix zorgt voor ontzettend speelse en gezellige huisdieren! Sphynxkatten zijn tevens ideaal voor mensen met een kattenhaar-allergie. Tenslotte is het natuurlijk extra handig dat het kattencafé niet telkens vol kattenharen ligt"

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag 11.00 - 17.00 uur
Laatste zondag van de maand 11.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.