Kidswarenmarkt

Op woensdag 14 juli en woensdag 18 augustus kunnen kinderen in Hengelo met een leeftijd tot en met 12 jaar aanschuiven bij de reguliere warenmarkt in Hengelo om spulletjes te verkopen.

In de eerste én laatste week van de grote vakantie heb je misschien best zin om wat te ondernemen. Hoe leuk is het dan om een paar uurtjes op de Hengelose markt te staan? Een kraam is gratis en voor 2 kinderen. Je deelt dus je kraam met iemand anders. Misschien wel met je broertje, zusje, vriend of vriendin óf misschien maak je wel een nieuwe vriend of vriendin!. Indien je je kraam met iemand anders deelt is er genoeg ruimte voor de ouders om 1,5 meter afstand te houden. De kramen zijn 4 meter.

Wanneer en hoe laat?

De kidswarenmarkten zijn op woensdag 14 juli en woensdag 18 augustus (vol). De markt is van 09.00 tot 15.00 uur. Wil je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Meld je dan aan via info@hengelopromotie.nl. Dan hoor je wat de mogelijkheden zijn. Geef in de mail aan welke datum je een kraampje zou willen, je naam en leeftijd, en of je alleen komt of dit samen met een familielid, vriendje of vriendinnetje wilt doen. Dus ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.