Groepsactiviteiten

Make2Take

Terug naar overzicht
Adres Make2Take
Levantstraat 7
7559 CG Hengelo

Creatieve workshops: Make2Take

Op zoek naar een gezellig uitje en wil je graag creatief bezig zijn? Meld je dan aan voor een van de workshops van Make2Take.

Make2Take organiseert regelmatig workshops waar jij je eigen creativiteit in kwijt kunt en daarom ook geniet van wat je maakt. Er wordt geschilderd en maken leuke 'sfeermakers' voor in en rondom het huis. Kortom, echt iets voor jou! Wil je een speciale morgen, middag of avond voor jou en je vriend(inn)en, collega's of bedrijfsuitje, dan kun je hiervoor ook bij Make2Take terecht. Ze stellen dan een pakket voor je samen met, bijvoorbeeld, een heerlijke lunch of een gezellig borreluurtje als afsluiting. En met grote groepen komen ze graag bij jou op locatie.

Prijzen.

De prijzen verschillen per workshop en staan vermeld op de website. Deze zijn inclusief alle materialen, koffie, thee & iets lekkers.

Adres

Make2Take's atelier is aan de Levantstraat 7 in Hengelo Ov. Ingang om de hoek aan de Kretastraat.


Meer informatie

make2take.net
06-22361154

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.