Eten & drinken, Groepsactiviteiten, Deelnemer Hengelo Kado

Meesterlijke Koffie & Thee

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Meesterlijke Koffie & Thee
Drienerstraat 25
7551 HH Hengelo

Meesterlijke Koffie & Thee

Meesterlijke is een gezellige, moderne koffiezaak annex speciaalzaak waar je voortreffelijke koffie, thee, gebak en hartige hapjes kunt nuttigen en kopen. De producten zijn zoveel mogelijk geselecteerd op basis van Fairtrade, biologisch en FarmerDirect. Ook voor de aanschaf van een koffiemachine ben je bij hen op de juiste plek.

Ontbijten

Ook zo’n zin in een heerlijk ontbijt? Meesterlijke biedt elke dag van 09:15 tot 11:00 en een heerlijk divers ontbijt aan.

Workshops

Doe de leukste en lekkerste koffie workshop in Twente.Wil je meer weten over koffie? Ben je nieuwsgierig naar verschillende koffies? Heb je specifieke vragen op koffiegebied? Dan is één van de koffie workshops iets voor jou! In ongeveer 2 uur tijd maak je uitgebreid kennis met koffie en het vak van barista. Momenteel zijn er drie workshops: Barista Basis, Barista Gevorderd en Latte Art.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.30 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.