Blog

5 tips voor lekkere stoofpotjes in Hengelo

Wat is er in de herfst nou lekkerder dan een goed gevulde stoofpot. Een heerlijk en klassiek gerecht dat vast en zeker ook weleens bij jou op tafel staat. Wil je een keer niet uren in de keuken staan, schuif dan bij één van deze restaurants in Hengelo aan.

Terug naar overzicht

1. Grieks Restaurant Delphi

Bij Delphi in de Drienerstraat hebben ze twee verschillende stoofpotjes op het menu staan. Je kunt kiezen uit Arni kokinsito, een stoofschotel met rundvlees en aubergines of bonen. Of kies voor Stifado, een Griekse stoofschotel met rundvlees en sjalotjes in lichte tomatensaus.

2. Grand Café De Twee Wezen

Lekker opwarmen met een stoofpotje kan bij de Twee Wezen. Op het menu vind je de klassieker Boeuf Bourguignon. Een stoofpotje van langzaam gegaarde rundersukade met kastanjechampignons, uien en tomaten. Hier past natuurlijk ook een heerlijk bokbiertje bij en laten ze daar nou bij de Twee Wezen keuze genoeg in hebben.

3. Stravinsky eten drinken slapen

Het klassiek Indonesische stoofgerecht rendang kan je vast wel. Bij Stravinsky vind je een heerlijke rendang stoofpot met geurige rijst en salade op het menu. Alleen voor de heerlijke geuren zou je dit al bestellen.

4. Restaurant Cozy

Misschien denk je niet zo snel aan Cozy bij een stoofpotje. Maar op het menu vind je toch echt Oma’s Stoofpotje (nummer 23 ;-)). Je kiest hier uit allemaal kleine gerechtjes dus wil je steeds iets anders proberen dan kan dat!

5. Eetcafé Blauwe Engel

Aan het Burgemeester Jansenplein vind je Eetcafé De Blauwe Engel. Op de menukaart staat een Oosterse pikante kip in het pannetje met Aziatische roerbakgroente. Heerlijk!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.