Blog

5x koffie-to-go in Hengelo voor je thuiswerkdag

Kan jij ook niet zonder een bak goede koffie? Trakteer jezelf zo nu en dan eens op een lekkere koffie-to-go. Ben je er meteen even uit én support je de lokale ondernemers. Hier vind je de leukste koffie-to-go plekjes.

Terug naar overzicht

Piccalilly’s

Bij Piccalilly's kan je niet alleen terecht voor kleding, decoratie en andere leuke vintage spullen, maar ook voor een koffie-to-go. Tip: Bring your own cup, om verspilling tegen te gaan en te zorgen voor minder afval!

Gustaf

Even geen koffie in de de gezellige zithoek van Gustaf. Maar ga er zeker even langs voor de heerlijke koffie-to-go. Met een lekker koekje in de vorm van de stadhuistoren van Hengelo. Jammie!

Coffee-Star Hengelo

Je kan nog steeds binnenlopen bij Coffee-Star in de Bibliotheek voor wat lekkers-to-go. Natuurlijk is er koffie, maar probeer bijvoorbeeld ook eens de overheerlijke Pumpkin Spice Special. Klinkt goed toch!

Knetter

Ook Knetter heeft knettergoeie deals voor een koffie-to-go met heerlijke huisgemaakte zoetigheden, zoals brownies, rocky roads of fudge. Als je liever wat anders dan koffie hebt ga dan eens voor een smoothie, chocolademelk of thee-to-go! En als er dan toch bent, loop dan ook even een rondje door de winkel. Hier vind je allerlei leuks voor groot en klein.

The Green Room

En niet te vergeten, The Green Room. Zonder alle shows in het theater hebben zij nog steeds ontzettend veel lekkers te bieden voor bij je kopje koffie, espresso of latte macchiato to go.

En meerrrrrr

Pssst! Ook bij Meesterlijke Koffie & Thee, Kaldi, Intenzo, Stravinsky en de Twee Wezen kun je langs komen voor een warm bakkie koffie voor onderweg! En vanaf vrijdag 20 november kan je ook weer bij RølleSmølle terecht voor een heerlijke koffie-to-go.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico