Blog

5x koffie-to-go in Hengelo voor je thuiswerkdag

Kan jij ook niet zonder een bak goede koffie? Trakteer jezelf zo nu en dan eens op een lekkere koffie-to-go. Zo support je ook de lokale ondernemers. Hier vind je de leukste koffie-to-go plekjes in Hengelo.

Terug naar overzicht

Røllesmølle

Voor het fika-momentje onder het genot van een heerlijke kop koffie ben je bij Røllesmølle aan het juiste adres. Jammer genoeg kunnen we nog niet plaatsnemen in het gezellige en vernieuwde Lunsjkafé, maar je kan wel genieten van een lekkere koffie-to-go. En heb je zin in meer? Dan bestel je er een broodje bij! Dinsdag t/m zaterdag tussen 9 en 17 uur kan je bij Røllesmølle terecht voor afhalen.

Knetter

Ook Knetter heeft knettergoeie deals voor een koffie-to-go met heerlijke huisgemaakte zoetigheden, zoals brownies, rocky roads of fudge. Als je liever wat anders dan koffie hebt ga dan eens voor een smoothie, chocolademelk of thee-to-go. Heerlijk! Op woensdag tussen 11 en 16 uur en zaterdag tussen 10 en 16 uur is het zoete afhaal loket van Knetter geopend.

Gustaf

Even geen koffie in de de gezellige zithoek van Gustaf. Maar ga er zeker even langs voor de heerlijke koffie-to-go. Met een lekker koekje in de vorm van de stadhuistoren van Hengelo. Jammie! Enne neem dan ook een spaarkaart mee: bij elke koffie-to-go krijg je een sticker. Is je kaart vol, dan krijg je de volgende koffie gratis!

The Green Room

Bij The Green Room kan je ook een heerlijke bak koffie, espresso of latte machiatto-to-go afhalen. Vergeet vooral niet om ook een lekker bakje chocolaatjes mee te nemen. Jammie!

Kaldi Hengelo

Wat dacht je van een lekker Chai Latte-to- go. Of een thee-to-go. Of koffie. Of warme chocolademelk. Allemaal mogelijk bij Kaldi aan de Wemenstraat. Elke dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 17 uur kan je hier terecht voor een lekker bakkie voor onderweg.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.