6x cocktails in Hengelo

De zon begint weer te schijnen en het is heerlijk weer om naar het terras te gaan. Trommel al je vrienden bij elkaar, tijd voor cocktails! Genoeg leuke plekjes in Hengelo om een lekkere cocktail te bestellen, wij vertellen je er graag alles over.

Terug naar overzicht

Grand Café De Vereeniging

Sit back, relax en geniet van een oogverblinde cocktail. Bij Grand café De Verééniging neem je plaats aan de gerestaureerde cocktailbar uit 1895 en drink je de heerlijkste cocktails. Op de kaart vind je bijvoorbeeld de Sweet Manhatten, Grasshopper, Black Widow Smash, maar ook lekkere mocktails. Bestel er dan ook meteen lekkere bites bij en je avond borrelen is compleet.

LOEV

Proosten met een heerlijke cocktail onder het genot van de zon. We loev it! Een Mojito, Pornstar Martini of een Gin-Tonic. Loev heeft het allemaal! Ben jij een echte Gin-Tonic fan? Dan moet je zeker eens naar Loev gaan. Er is keuze uit verschillende soorten Gin én ze hebben zelfs een eigen Loev Gin. Die moet je proberen!

De Twee Wezen

Een uitgebreidere cocktailkaart dan bij de Twee Wezen ga je in Hengelo niet vinden. De keuze is reuze! Een sterke cocktail, zoet of juist met een zuurtje. Niks is te gek. Dus voor een cocktailavondje met vrienden is de Twee Wezen de ideale locatie.

Bar Simoon

Met een heerlijk zomers buitenterras heb je bij Bar Simoon net het gevoel alsof je aan het strand zit op vakantie. Bestel een frisse cocktail met een lekkere snack om het helemaal af te maken. Heerlijk!

The Three Musketeers

Een cocktail drinken onder het genot van veel gezelligheid, dan moet je bij The Three Musketeers zijn! Een lekkere Gin-Tonic of een Sex on the Beach. Genieten! Als vriendlief niet van de zoete cocktails houdt, staat er natuurlijk ook altijd een zomers biertje klaar. Voor ieder wat wils!

Stravinsky

Kennen jullie de Pornstar Martini al? Bij Stravinsky zijn ze er helemaal fan van. Onze collega Martine heeft er ook eentje mogen proberen. Ze was helemaal verkocht! Dus, zonnebril op, fiets uit de schuur en snel het terras op voor een heerlijke cocktail!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.