Blog

6x koffie-to-go in Hengelo

Even lekker ergens neerploffen voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk gaat nu niet, maar gelukkig kun je in Hengelo op een aantal plekken nog wel goede koffie-to-go halen. En als je er dan toch bent neem dan ook gelijk iets lekkers mee. Wij hebben onze tips op een rijtje gezet.

Terug naar overzicht

Meesterlijke Koffie & Thee

Mmmm bij Meesterlijke Koffie & Thee ben je aan het juiste adres voor een heerlijke koffie-to-go. Maar ook thee of warme chocolademelk is mogelijk, de keuze is aan jou. En als je er dan toch bent neem dan ook iets lekkers mee, kan je thuis nog even verder genieten.

Meesterlijke Koffie & Thee | Drienerstraat 25

Røllesmølle

Voor het fika-momentje onder het genot van een heerlijke kop koffie ben je bij Røllesmølle aan het juiste adres. We kunnen nu even niet plaatsnemen in het gezellige Lunsjkafé, maar je kan wel genieten van een lekkere koffie-to-go (of thee, chocolademelk of wat dacht je van een lekker sapje). En heb je zin in meer? Dan bestel je er een broodje bij! Dinsdag t/m zaterdag tussen 9 en 17 uur kan je bij Røllesmølle terecht voor afhalen (gesloten van 10 t/m 23 januari 2022).

Røllesmølle | Thiemsbrug 2

Knetter

Ook Knetter heeft knettergoeie deals voor een koffie-to-go met heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Elke woensdag staan ze met een tafelkraam vol huisgemaakt lekkers en drankjes-to-go buiten voor de winkel. Aanrader hoor!

Knetter | Molenstraat 9

The Green Room

Bij The Green Room kan je ook een heerlijke bak koffie, espresso of latte machiatto-to-go afhalen. Deze wordt met veel liefde voor je gemaakt!

The Green Room | Beursstraat 44

Kaldi Hengelo

Wat dacht je van een lekker Chai Latte-to- go. Of een thee-to-go. Of koffie. Of warme chocolademelk. Allemaal mogelijk bij Kaldi aan de Wemenstraat. Elke dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 17 uur kan je hier terecht voor een lekker bakkie voor onderweg.

Kaldi | Wemenstraat 12

Gustaf

Even geen koffie in de de gezellige zithoek van Gustaf. Maar ga er zeker even langs voor de heerlijke koffie-to-go. Met een lekker koekje in de vorm van de stadhuistoren van Hengelo. Jammie! Enne neem dan ook een spaarkaart mee: bij elke koffie-to-go krijg je een sticker. Is je kaart vol, dan krijg je de volgende koffie gratis.

Gustaf | Wemenstraat 61

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.