Foute 500 Muziekbingo!

Op vrijdagavond vanuit huis meedoen aan een muziekbingo? Het kan met de Foute 500 party! Ongeveer twee keer per maand wordt de online muziek bingo georganiseerd met steeds een ander thema. Super leuk om te doen!

Terug naar overzicht

Foute 500 Muziekbingo!

Bijna iedere vrijdagavond kun je prijzen winnen in de Foute 500 Online Muziek Bingo. Het is een online programma dat live wordt gepresenteerd en het bezorgt je een avond vol entertainment. Iedere Muziekbingo heeft een ander thema en via de website de Foute H500 party kun je meekijken. Om mee te spelen met de Muziekbingo kun je al voor €5,00 kaarten kopen via de webshop. Als een lied wordt gedraaid die op jouw bingokaart staat, streep je die weg. Heb je de vorm die op dat moment gespeeld wordt volledig weggestreept? Bel dan naar de studio. Als je de eerste beller bent heb je namelijk prijs!

Data

Meedoen? Op de volgende data staan er weer bingo's op het programma:

Vrijdag 23 oktober: Halloween Bingo

Vrijdag 13 november: Covers Bingo

Vrijdag 4 december: Sinterklaas Bingo

Meer informatie en de kaartverkoop kun je vinden op de website: https://www.foute500.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.