Blog

Een griezelig leuke Halloween in Hengelo

Aankomend weekend is het Halloween! Oorspronkelijk wordt het gevierd op 31 oktober, maar ook in de dagen ervoor is er al genoeg te beleven en te zien. Wij hebben een aantal griezelig leuke activiteiten voor je op een rij gezet!

Terug naar overzicht

Halloween Kids party

Kom je ook naar het 3 Musketeers Spookhuis..? Zondagmiddag 31 oktober kunnen kinderen zich met al een vriendjes en vriendinnetjes vermaken tijdens de Halloween Kids Party! Vanaf 15 uur is het reuze gezellig met enge broodjes knakworst met spinnenweb saus, lekkere vleermuizen paprikachips en een dansje op de dansvloer. En vergeet niet om in je engste outfit te komen.

Hier vind je meer informatie.

Happy Halloween

Zaterdag 30 oktober kun je bij Attractiepark De Waarbeek gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween. Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kan je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kan je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Hier vind je meer informatie.

Halloween verhalen

Vrijdagavond 29 oktober vertelt De Verhalenkraal spannende Halloween verhalen bij de Vliegende Stoel aan de Drienerbeekweeg! Deze verhalen zijn geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder…

Hier vind je meer informatie.

Halloween speurtocht

Kattencafé Katdeau organiseert zondagmiddag 31 oktober een ouderwets geweldige Halloween speurtocht met meerdere stops. Super leuk voor jong en oude. Met wat lekkers, een drankje en een goodiebag. Enne de best verklede deelnemer wint ook een leuke prijs!

Tickets zijn te koop via de webshop van Katdeau.

Halloween High Tea

Bij Theetuin Driene kun je zaterdag 30 en zondag 31 oktober om 11.30 of 14.30 uur genieten van een griezelige Halloween high tea. Reserveer snel een plekje via info@theetuindriene.nl of stuur een bericht naar 06-1476008. Op de website van Theetuin Driene vind je meer informatie.

Ook bij Kattencafé Katdeau geniet je zondag 31 oktober van een heerlijke Halloween high tea. De high tea start om 15 uur en is echt onmeunig veel en lekker. Reserveren via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.