Blog

Een griezelig leuke Halloween in Hengelo

Aankomend weekend is het Halloween. Voor alle liefhebbers in Hengelo hebben wij een aantal griezelige activiteiten op een rij gezet. Zo maak je er een griezelig leuk weekend van!

Terug naar overzicht

Halloween Drive Thru

Houd je hart vast en je ramen goed dicht. Want de Drive Thru van de Twentse Bierbrouwerij wordt komend weekend omgetoverd tot een openbaar spookhuis. Wie het aandurft om dit weekend een lekker BBQ-gerecht af te halen, moet oppassen voor grillmasters met hakmessen, bloederige slagers met kettingzagen en andere enge figuren. Het is donker, er klinkt enge muziek, er hangen spinnenwebben en vanuit elke hoek kunnen er opeens enge gedaantes opspringen. Als je rustig in de auto zit te wachten op je bestelling, bereid je dan voor op een onverwacht schrikmoment….

De Halloween Drive Thru is geopend op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 17.00 tot 21.00 uur

Zoete Halloween Box

Bij Halloween hoort natuurlijk ook wat lekkers. Maar dan wel iets griezeligs lekkers. Bij Knetter kan je een zoete Halloween Box bestellen vol met de lekkerste zoetigheden. Denk aan een griezelige monsterlollie, een geestig taartje in een potje, Halloween fudge, een speciale brownie en nog veel meer. De box bestel je makkelijk via de website en kan je zaterdag 31 oktober afhalen bij Knetter. Bezorgen kan ook, check dan even de website in welke plaatsen ze bezorgen.

Online griezelavond

Bij Kattencafé Katdeau staat zaterdagavond 31 oktober in het teken van griezelen! Griezelige spelletjes, een quiz en je kan purrrfecte prijzen winnen! Meedoen? Een ticket kost € 15,- inclusief een geweldig goodie-griezelbag met allemaal leuks & lekkers. De tickets bestel je in de webshop van Katdeau. Ophalen doe je tijdens de ophaaluren woensdag & vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur of ze brengen het gratis bij je thuis binnen Hengelo!

Kijk de horror klassieker The Shining

De horrorklassieker The Shining is eenmalig weer terug in de bioscoop. Speciaal voor Halloween vertoont Movie Unlimited Hengelo deze horrorfilm, die dit jaar haar 40-jarige jubileum viert, met een speciale ‘extended edition’. Deze ijzersterke Stephen King-verfilming is alléén bij Movie Unlimited Hengelo te zien op vrijdagavond 30 oktober.

Bestel wel van tevoren je tickets via de website van de bioscoop.

Maak wat lekkers!

Ga samen met de kids aan het bakken. Oogbollen, bloederige cupcakes of een griezelige taart. Succes gegarandeerd! Bij SweetyCakeShop vind je alles wat je nodig hebt voor een griezelig gezellige bakmiddag thuis.

Tips voor thuis

Kidsproof Twente verzamelde een aantal super leuke Halloween activiteiten om thuis te doen. Je leest ze hier.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico