Een griezelig leuke Halloween in Hengelo

Halloween wordt gevierd op 31 oktober, maar ook in de dagen ervoor is er al genoeg te beleven en te zien. Ook in Hengelo! Wij hebben een aantal griezelig leuke activiteiten voor je op een rij gezet.

Terug naar overzicht

Halloween Kids party

Kom je ook naar het 3 Musketeers Spookhuis..? Zondagmiddag 30 oktober kunnen kinderen zich met al een vriendjes en vriendinnetjes vermaken tijdens de Halloween Kids Party! Vanaf 15 uur is het reuze gezellig en vergeet niet om in je engste outfit te komen.

Halloween Party

Zaterdagavond 29 oktober is er een Halloween Party bij Café Kasbar. Kom in je engste outfit voor een Spooktaculaire avond vol gruwelijkheden! Van 17.00 t/m 20.00 voor kleine spookjes en vanaf 20.00 voor grote griezels!

Spooktocht

Vrijdagavond 28 oktober organiseren Skillz, speeltuin 'Het Glazen Huis' en scouting St. Christoffel een spooktocht. De spookachtige avond zal plaatsvinden op het terrein van scouting St. Christoffel en in het Weusthagbos. Ben jij tussen de 7 en 23 jaar dan kun je je nu aanmelden voor een avond vol spanning! Dat doe je via deze link. Opgeven is verplicht en kan tot 24 oktober.

Tijden

18.00 tot 19.30 uur: 7 t/m 11 jaar
20.00 tot 21.30 uur: 12 t/m 17 jaar
21.30 tot 22.30 uur: 18 t/m 23 jaar

Halloween High Tea

Bij Theetuin Driene kun je zaterdag 29 en zondag 30 oktober om 12.00 of 14.30 uur genieten van een griezelige Halloween high tea. Reserveer snel een plekje via info@theetuindriene.nl of stuur een bericht naar 06-1476008. Op de website van Theetuin Driene vind je meer informatie.

Happy Halloween

15, 19, 22 en 29 oktober kun je bij Attractiepark De Waarbeek gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween. Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kan je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kan je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Hier vind je meer informatie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.