Een griezelig leuke Halloween in Hengelo

Halloween wordt gevierd op 31 oktober, maar in de dagen ervoor is er al genoeg te beleven en te zien. Ook in Hengelo! Wij hebben een aantal griezelig leuke activiteiten voor je op een rij gezet.

Terug naar overzicht

Halloweenavond

Buurt- en Speeltuin de Jeugd organiseert zaterdag 21 oktober de jaarlijkse Halloweenavond voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kom in je mooiste of engste outfit want degene die het mooist verkleed is wint een prijs!

Halloween Hengelo

Donderdagavond 26 oktober van 18 tot 19 uur maakt Hengelo zich op voor een spooktaculair feest met 'Halloween Hengelo'.
Wat staat er op het programma:

  • Trick-or-Treat-route: Talloze winkels openen hun deuren voor een spannende Trick-or-Treat-ervaring met gratis snoep voor de kinderen. Verklede figuren in angstaanjagende Halloweenkostuums zullen voor spanning zorgen, terwijl kinderen speciale Trick-or-Treat tasjes ontvangen om hun buit in te bewaren.
  • Spookachtige Etalages: Winkels worden uitgedaagd om hun etalages om te toveren tot huiveringwekkende kunstwerken.
  • Kostuumwedstrijd: Kinderen krijgen de kans om hun meest originele, enge en creatieve Halloweenkostuums te showen op een centrale locatie. Er zijn fantastische prijzen te winnen voor de meest verbluffende kostuums!

Happy Halloween

14, 21, 25 en 28 oktober kun je bij Attractiepark De Waarbeek gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween. Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kan je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kan je je laten schminken, marshmallows roosteren of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Hier vind je meer informatie.

Griezeltocht

Zaterdag 21 oktober is er een griezelige wandeling door Groot Driene. Onderweg kun je heel veel engerikken tegenkomen...Durf jij? Schrijf je tussen 18.30 en 19.30 uur in aan het Elsschotplein. De wandeling is van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten zijn € 2,- per persoon inclusief een broodje knakworst, ranja of chocolademelk.

Kostuumwedstrijd & bingo

Bij jongerencentrum Cerberus kun je zaterdagavond 28 oktober mee doen aan een Halloween bingo of de kostuumwedstrijd. Voor beiden zijn er leuke prijzen te winnen!

Foute Halloween Party

Wie is er in voor een Foute Halloween Party? Dan moet je zaterdagavond 28 oktober bij Daantje's Oald Hengel zijn. En wat ook moet: verkleed komen! Vanaf 21 uur is het feest.

Halloweenconcert

Een familievoorstelling met een mix van spannende verhalen en muziek. Op zondagmiddag 5 november 2024 verzorgt Animato een muzikale familievoorstelling met spannende verhalen van Margot Vermeulen. Het concert vindt plaats in Oyfo, Floris Hazemeijerstraat 300 te Hengelo en begint om 14.30 uur. De toegang bedraagt 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Verkleden mag! Vanaf 13.30 uur kunnen kinderen worden geschminkt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.