Hengelose warenmarkt vanaf 16 februari naar het Stationsplein

Vanaf woensdag 16 februari 2022 is de Hengelose warenmarkt voor meer dan een jaar te vinden op het Stationsplein. Er wordt gestart met de werkzaamheden op het marktplein. De verwachte terugkeer van de warenmarkt op het vernieuwde marktplein is in het eerste kwartaal van 2023. Het marktaanbod blijft hetzelfde.

Terug naar overzicht

Indeling

De indeling van marktkramen voor zowel de woensdag- als zaterdagmarkt is bekendgemaakt. De marktkramen zijn opgesteld over het volledige stationsplein, een deel van de Nieuwstraat en De Brink. Marktbezoekers kunnen bij standhouders de plattegrond met de indeling op het marktplein opvragen. Daarnaast staat de indeling ook op de website van de gemeente Hengelo of op te halen bij Hengelo Promotie, Markt 8.

Marktapp

De Hengelose warenmarkt is onderdeel van de applicatie MijnMarkt. Met deze app is de nieuwe markindeling op het Stationsplein ook online te vinden. Hierin is in één opslag te zien welke ondernemer op welke locatie staat. De applicatie biedt naast de indeling ook het aanbod en de diverse acties van veel van de marktondernemers. Online is het marktaanbod eenvoudig te verkennen. Daarnaast is het mogelijk om een bestelling al klaar te laten zetten. Bezoekers hoeven de bestelde producten bij aankomst bij de kraam alleen nog maar af te rekenen. De MijnMarktapp is te downloaden in de PlayStore en Appstore.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.