Blog

De leukste tips voor de herfstvakantie in Hengelo

De herfstvakantie nadert alweer! Ga je een dagje (of meer) wat leuks en zoek je nog inspiratie? Wij hebben wat tips voor je op een rij gezet.

Terug naar overzicht

Happy Halloween

Op 20, 23 & 30 oktober kan je bij Attractiepark De Waarbeek gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween. Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kan je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kan je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Familiefilm Filmhuis Hengelo

Op zaterdag 16 en woensdag 20 oktober kan je naar de familiefilm Calamity. Amerika, 1863. De 12-jarige Martha Jane trekt met haar familie en vele anderen naar het Westen van Amerika op zoek naar een beter leven. Als haar vader gewond raakt, moet ze voor haar broertje en zusje zorgen. Ondanks tegenwerking omdat ze een meisje is, laat de stoere Martha zich niet kennen, tot ze ten onrechte van diefstal beschuldigd wordt. Ze vlucht om haar onschuld te kunnen bewijzen en belandt in allerlei spannende avonturen.

Kaarten reserveer je via de website.

Peppa Pig Live!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar! Bestel je kaarten via Schouwburg Hengelo.

Word wat je wil dag

Op zaterdag 16 oktober is er een Word wat je wil-dag in de Bibliotheek in het kader van de Kinderboekenweek. Kom langs en doe mee met verschillende leuke activiteiten. Zoals kinderboekenruilmarkt, 3d pennen tekenen of neem een kijkje bij de dierenambulance.

Maak 't bij Oyfo

In de herfstvakantieweek kan jij ’t maken bij Oyfo. Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende maak-activiteiten. Kies jij voor de tol, de grijpgraag of de robot? Oyfo heeft diverse maakactiviteiten voor verschillende leeftijden. Maak ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt zelfstandig (en met wat hulp van je ouders/grootouders) aan de slag. En voor de technische uitdagingen die nét iets te uitdagend zijn, schakel je de hulp in van de deskundige begeleiders.

Of ga Tinkeren bij Oyfo. Tinkeren? Dat is doen en denken tegelijk! Ben jij de haas of de schildpad? Ga de uitdaging aan en verzin een oplossing voor deze challenge. Wat de opdracht precies is verklappen we nog niet, maar dat je kunt winnen door te experimenteren, ontwerpen, maken en spelen is wel duidelijk.

Vakantiespelen

Tijdens de herfstvakantie kan je bij Tuindorp 't Lansink weer terecht voor de vakantiespelen! De vakantiespelen zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten zijn 0,50 cent per dagdeel.

Programma

Woensdag 10 - 12 uur
Geboortefeest & knutsel een lampion
Woensdag 13 - 15 uur

Schooldag. Spelletjes in de grote zaal
Donderdag 10 - 12 uur

Zoek je eigen huisdier
Donderdag 13 - 15 uur
In het bejaardentehuis, tijd voor bingo!
Vrijdag 13 - 15 uur

Lampion afmaken
Vrijdag 19-20.30 uur

Lampionoptocht rondom de Tuindorpvijver

De Beleverij Fun Days

Vakantie? Wat een saaie tijd is dat! Geen school, geen sport en veel vrienden zijn weg … De Beleverij heeft iets bedacht tegen de verveling: De Beleverij Fun Days op 19 en 20 oktober. Niks geen saai gedoe, maar elke dag leuke sport- en spelactiviteiten tijdens de vrije dagen. Ze gaan er Nerfen - Voetballen - Gamen - Pokémon kaarten ruilen en krijgen uitleg van een Pokémon expert (laatst genoemde onder voorbehoud).

Veel meer leuke uitjes!

En natuurlijk zijn er genoeg andere leuke uitjes! Breng een bezoekje aan de kinderboerderij, laat de kinderen uitrazen in het Beleefbos of beklim de uitkijktoren! Ga zwemmen in het Twentebad en lees ook ons blog met 7 leuke tips voor herfstuitjes.

Deze blog vullen we steeds verder aan. Mocht je tips hebben laat het ons dan weten via info@hengelopromotie.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.