Blog

5x de leukste tweedehandswinkels in Hengelo

Oktober is Buy Nothing New maand. Een goed moment om een kijkje te nemen bij de leuke tweedehands- en vintage winkels in Hengelo.

Terug naar overzicht

Laundries

In de gezellige Drienerstraat vind je Laundries Women’s Second-Hand Store. Een eigentijdse winkel gevuld met je modieuze tweedehands dameskleding. Ook vind je er sierraden, tassen, riemen, schoenen en sjaals. En je kan hier ook jouw gedragen kleding inleveren, zodat zij het voor je doorverkopen. Benieuwd hoe dat werkt? Neem dan een kijkje op de website.

Laundries is ook opgenomen in de Heerlijcke Vintage Route. Een route door Oost Nederland waarmee je de leukste vintage en 2ehandswinkels ontdekt. De route is op te halen bij Hengelo Promotie, Markt 8.

Piccalilly’s

Deze nieuwe vintagestore is te vinden in de Drienerstraat. Piccalilly’s verkoopt kleding, accessoires, decoratie, meubels en planten. Hier raak je niet uitgekeken!


Voor een lekkere kop koffie of thee zit je hier ook goed. Daar hebben ze een leuk initiatief voor bedacht: ‘Bring your own cup’ en krijg korting op je drankje. Zo gaan zij verspilling tegen en zorgen ze voor minder afval.

De Schatkamer van Hengelo

De naam van de winkel verklapt al iets, De Schatkamer van Hengelo staat vol met nostalgische producten. Overal waar je kijkt zie je mooi gebruikt goed: snuisterijen, schilderijen, meubels, kleden, lampen en nog veel meer. Wie uitgebreid door de winkel gaat zal zeker een schat ontdekken.

Boetiek Timeless

Boetiek Timeless geeft mooie kleding een tweede leven. Van woensdag tot en met zaterdag kun je hier binnenlopen om eens rond te snuffelen in de zorgvuldig geselecteerde collectie. Ook voor grote maten en accessoires ben je hier aan het juiste adres.

Heb je zelf mooie kleding die je niet meer draagt? Breng ze dan naar Timeless en geef ze zo een tweede leven.

Het Winkeltje

Het Winkeltje, te vinden in het mooie Tuindorp, verkoopt een grote collectie tweedehands kleding. Je kunt er merken vinden als Gaastra, McGregor, Oilily, Bengh, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren en Muy Malo. Twee keer per jaar starten ze een volledig nieuwe collectie en die vullen ze het hele jaar door aan met nieuwe artikelen.

Kringloopwinkels

Hengelo heeft ook meerdere kringloopwinkels waar je terecht kan voor een groot aanbod aan tweedehands spullen. Zo kun je naar Kringloop Warenhuis Het Goed en Kringloop EHB Hengelo. Neem er gewoon eens een kijkje en je zult je verbazen over de leuke artikelen die ze verkopen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.