Blog

Nieuw in de Hengelose binnenstad

Er gebeurt momenteel veel in de Hengelose binnenstad. Naast dat er hard gewerkt wordt op het marktplein en straten daaromheen zijn er de afgelopen tijd ook nieuwe winkels en horeca bijgekomen. En er komt nog meer aan!

Terug naar overzicht

Winkels

Shoeby Mode
Het kan je niet ontgaan zijn. Half april opent Shoeby Fashion de deuren in de binnenstad van Hengelo. Je vindt ze dan in het oude C&A pand. Wij zijn benieuwd!

Peet's Boutique
Vanaf 1 april vind je Peets Boutique op een nieuwe locatie in de binnenstad, namelijk in de Nieuwstraat. Voor nu nog te vinden in de Molenstraat, maar vanaf 1 april dus in de Nieuwstraat.

Horeca

Sushi & Vega
In de Drienerstraat vind je sinds kort sushi kan afhalen of laten bezorgen.

Kami Bubble Tea
Ook in de Drienerstraat, maar dan aan de overkant van Sushi & Vega, zit sinds kort Kami Bubble Tea. Bij deze nieuwe hotspot kun je terecht voor de lekkerste bubble tea.

Grand Café & Boetiekhotel De Verééniging
Op een prachtige locatie, in het oude verenigingsgebouw van Stork, heeft De Veréénging de deuren geopend. De hipste huiskamer van Twente waar je heerlijk kunt borrelen, eten, feesten en slapen. Een plek waar je samen herinneringen maakt

Leescafé STOET
Zaterdag 2 april opent STOET in Bibliotheek Hengelo Stad. Warme, gezellige en stoere horeca in de bieb van Hengelo.

Stadscafé De Basiliek
Onder de rook van de Sint Lambertus Basiliek in Hengelo staat stadscafé de Basiliek. Het pand zit op dit moment midden in de verbouwing en wordt omgetoverd tot een klassiek moderne plek waar over een tijdje veel gezelligheid te vinden is!

Geopend in 2021

In 2021 opende verschillende winkels in Hengelo hun deuren. Zoals woonwinkel LEUQS, SMAAK28 Delicatessen & Wijn, de winkel voor foodlovers en wijnliefhebbers, De Bierstudio met meer dan 600 bieren, I Like Wine, alles voor de wijnliefhebber en 't Huys, voor de complete woonbeleving.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.