Nieuws

Nieuw lid Raad van Toezicht

In januari 2021 benoemt stichting Hengelo Promotie Roswyde Burgman als nieuw lid voor haar Raad van Toezicht. In een nieuwe samenstelling gaat deze Raad de komende jaren toezien op het beleid en de uitvoering van Hengelo Promotie.

Terug naar overzicht

Nieuw lid

De in Hengelo woonachtige Roswyde Burgman heeft haar werkzame leven in het theater doorgebracht. Na jaren werkzaam geweest te zijn als programmeur voor theater Concordia in Enschede, is ze sinds 2016 directeur-bestuurder van het HOF-theater in Raalte.

Roswyde: 'Het zijn twee uiterst verschillende podia, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is de functie: een bijdrage leveren aan de omringende gemeenschap. Of dat nu een stad is of een dorp, als aantrekkelijke omgeving om in te recreëren, te wonen of te werken. Dat doet Hengelo Promotie natuurlijk ook, door activiteiten en evenementen te ondersteunen en de stad te versterken in marketing en communicatie. Ik vind het een uitdaging dat ik me nu ook mag gaan inzetten voor mijn eigen woonplaats.' Roswyde Burgman vormt samen met aanblijvend voorzitter Kees Schafrat vanaf januari de Raad van Toezicht

Opdracht

Alle leden zijn of woonachtig en/ of werkzaam in Hengelo, waardoor zij met kennis en kunde toezicht kunnen houden op de opdracht van Hengelo Promotie. Hengelo Promotie ondersteunt de gemeente en andere stakeholders als strategisch partner bij de ontwikkeling van de citymarketingstrategie ter versterking van de positionering van Hengelo. Hengelo promotie is verantwoordelijk voor de vertaling van deze strategie op tactisch en uitvoerend gebied. De bewijsvoering hiervan is onlangs geleverd met de introductie van het krachtige, verbindende Stadsmerk van Hengelo, de prachtige promotiefilm en de nieuwe website uitinhengelo.nl. Daarnaast zorgt Hengelo Promotie met 2,8 fte voor een goed gespreid evenementenaanbod, en voor bewoners en bezoekers duidelijke informatievoorziening. Ook is Hengelo Promotie binnen vele gremia sparring- en/ of gesprekspartner.

Aftreden

Na een periode van vier jaar treedt John Even (vestigingsmanager Makro) vanwege twee aflopende termijnen per 31 december als bestuurslid af. Maarten Schuurman blijft aan als bestuurder en Monique Otto is naast Marketing Manager aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.