Blog

Nieuwe routes

Heb jij inmiddels alle wandelroutes rondom Hengelo al gelopen? Dan is er goed nieuws! De Tuindorp- en Stadswandeling zijn aangepast en nu nog leuker! Je vindt in de route uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden en bijzondere Hengelose plekken waar je langs komt.

Terug naar overzicht

Stadswandeling Hengelo

Deze wandeling neemt je mee door de binnenstad van Hengelo. Binnen een uur weet je alles over het ontstaan van Hengelo en laten we je alle bijzondere plekken zien van onze stad.

Lees verder voor meer informatie over de Stadswandeling of download hem direct. Ook kan je de route ophalen bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt 8.

Tuindorpwandeling Hengelo

De Tuindorpwandeling neemt je mee door het unieke Tuindorp 't Lansink, één van de mooiste Tuindorpen van Nederland. De route voert je niet alleen langs alle bijzondere plekjes in Tuindorp 't Lansink, onderweg kom je ook langs andere interessante, Hengelose bezienswaardigheden.

Lees verder voor meer informatie over de Tuindorpwandeling of download de route direct. Ook kan je de route ophalen bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt 8.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.