Blog

Nieuwe vakantiewoning in Hengelo: Het Eulernest

Op een prachtig plekje in Hengelo, in een oude boerderij vind je sinds kort een nieuwe overnachtingsmogelijkheid: Het Eulernest. Een plek in het Twentse landschap waar je heerlijk tot rust komt.

Terug naar overzicht
Vakantiewoning Het Eulernest

Het Eulernest

Mark en Dominique zijn een paar weken geleden gestart met een vakantiewoning in een oude boerderij: Het Eulernest. Een 2- persoons vakantiewoning gelegen op een prachtig stukje Twente, in de buurt van Oele. Een perfect verblijf voor een weekend rust en genieten van de natuur.

Vakantiewoning

Het Eulernest heeft ruimte voor twee personen en heeft een eigen ingang en ruime tuin met een terras. De woning is van alle gemakken voorzien. Er is één slaapkamer met aansluitend een badkamer. Bij het verblijf zitten handdoeken, beddengoed en keukenlinnen inbegrepen. Ook is er een berging om fietsen te stallen en eventueel op te laden. Bij Het Eulernest kom je even helemaal tot rust!

Paardrijden

Bij Het Eulernest kan je naast je hond ook je paard meenemen. In de weide en op stal is er ruimte om je paard te stallen. In de omgeving zijn tal van prachtige ruiterroutes te vinden waar je kunt genieten van buitenritten met je paard. Direct vanaf de accommodatie sluiten de Twentse ruiterroutes aan.

Wandelen & fietsen

Niet alleen voor ruiters is de omgeving prachtig. Ook wandelaars en fietsers komen hier goed aan hun trekken. In de omgeving zijn verschillende wandel- en fietsroutes te vinden. En een bezoekje aan de watermolen mag zeker niet ontbreken.

Ben je op zoek naar een overnachting in Hengelo? Er zijn verschillende mogelijkheden: een hotel in het midden van het centrum, een B&B, slaap in een tipitent of een oude school.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.