Blog

Nieuws: Jackie's Bread & Sweets

Aan de Langestraat 18 vind je sinds kort Jackie's Bread & Stweets. In hetzelfde pand zit (afhaal) restaurant Jack's Burgers & Ribs. Elke vrijdag en zaterdag kan je hier de lekkerste vers belegde broodjes afhalen of laten bezorgen.

Terug naar overzicht

Vers belegde broodjes

Sinds 16 oktober kan je elke vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 14.30 uur terecht bij Jackie's voor de lekkerste vers belegede broodjes. Op de kaart vind je broodjes als Up Stream River (met huisgemaakte dille saus en zalmsnippers), Walnut & Cheese (met brie, walnoten en honing), Arabic (met homemade paprikahummus, sla en zongedroogde tomaat). Maar ook de specials klinken goed! No Bone Jackies (broodje met gegrilde spareribs), Meat Love (mostermayonaise en mager rundergehakt) of een Jackies Veggies (met Twentse zaligheid, tomaat en huisgemaakte groenteschijven).

Ook vind je op de kaart lekkere salades en tosti's.

Sweets

En zin in zoetigheid? Probeer dan de cheesecake, Rocky Road, Bananenbrood of de American Cookies.

Lunchen

De bedoeling is dat je straks ook binnen kan lunchen aan een van de gezellige tafeltjes. Maar daar moeten we nu nog helaas even op wachten.

Bestellen

Bestellen kan via 06 - 13651540.

Thuis lunchen?

Ontdek hier waar je heerlijke broodjes, salades of andere lekkere dingen kan afhalen voor een gezellige lunch thuis.
Kijk hier!
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.