Blog

Nieuws uit de binnenstad

De komende weken staan er mooie dingen te gebeuren! Een aantal ondernemers in de binnenstad gaan verhuizen of zijn aan het verbouwen. We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Terug naar overzicht

Røllesmølle broodjes en koffiebar

De komende weken wordt er flink uitgebreid bij Røllesmølle. Het pand naast hen, waar voorheen Foto Grabosch inzat, wordt bij de winkel getrokken. De panden worden via een doorbraak met elkaar verbonden, waardoor er 50 m2 winkel bij komt. Straks zijn er meer gezellige plekjes waar je je broodje kan eten of genieten van de heerlijke koffie. Een kinderhoek en komt er een winkelgedeelte bij. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Het is nog niet duidelijk wanneer ze weer openen, maar hou de Facebookpagina van Røllesmølle in de gaten voor het laatste nieuws.

Nieuwe toko

In de Thiemsbrug vind je sinds kort een heerlijke nieuwe winkel: Sam's Toko. Vol met Oosterse producten en levensmiddelen. Of je nu een Surinaams, Indonesische, Japans of Thaise gerecht op tafel wil zetten, al je benodigdheden vind je hier! Ennn probeer ook eens de lekkere loempia's of noodles. Deze worden direct voor je klaar gemaakt. Yammie!

Koffie, koffie

Coffee Industry vind je nu nog op het Stationsplein, maar binnenkort verhuizen ze naar de Molenstraat! Er wordt nog druk verbouwd op deze locatie, een openingsdatum is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.