Blog

Shopping Weekend in Hengelo

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober wordt de binnenstad van Hengelo omgetoverd tot een waar shop-wahalla! Dan vindt de eerste editie van 'Shopping Weekend' plaats. Kom dus gezellig naar Hengelo!

Terug naar overzicht

Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste (mode) trends voor herfst en winter? Lees je graag een goed boek bij de open haard of wil je jouw interieur een upgrade geven? Kom dan het laatste weekend van oktober naar Hengelo! De meeste winkels zijn dan geopend én er is genoeg te beleven. Enne heb je iets teveel geshopt? Drop dan je aankopen bij een 'Shop&Drop' punt, kun jij lekker verder winkelen. De gezamenlijke horecaondernemers zorgen voor een hapje en drankje en is er een foodtruck.

Programma

Zaterdag en zondag zijn er diverse acties in de winkels en is er gave Hengelo Kadokaart actie. Zondag 31 oktober is er een boeken-, vintage- en kidsmarkt en muziek en dans.

Kidsmarkt

Zondag 31 oktober is er van 12 tot 17 uur een kidsmarkt. Kinderen t/m 12 jaar verkopen dan als een echte koopman of koopvrouw hun spulletjes verkopen. Van lego tot boeken en van kleding tot armbandjes, alles is mogelijk! Locatie hiervoor volgt nog.

Hiervoor aanmelden? Mail dan naar amber@hengelopromotie.nl met naam en naam van de begeleider.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.