Nieuws

Summer Square is terug!

De hele zomer gratis concerten van o.a. Kevin & The Animals, Numidia, Froukje, Merol en Roots Creation op Evenementenplein Hengelo!

Terug naar overzicht

Summer Square

De komst van het nieuwe evenementenplein in Hengelo is voor initiatiefnemer Metropool genoeg reden om een fameuze naam uit het verleden nieuw leven in te blazen. In samenwerking met Stichting Centrummanagement Hengelo, Hengelo Promotie en vaste partner Rabobank Centraal Twente werden in het voorjaar al plannen voor een reeks zomerconcerten aangekondigd. Na 8 jaar afwezigheid is er dit jaar weer sprake van Summer Square, op maar liefst 9 data.

Gratis te bezoeken

Vanaf vrijdag 6 tot en met zondag 22 augustus worden er op de vrijdag, zaterdag en zondag gratis te bezoeken evenementen georganiseerd in het centrum van Hengelo. De avonden worden ingevuld door lokale evenementorganisatoren en culturele initiatieven.

De kick-off is op vrijdag 6 augustus met ‘Metropool presents Froukje en Merol’, gevolgd door de Hengelo’s 60 Revival & Cultuurpodium de Houtmaat op zaterdag 7 augustus. De eerste band van ‘De Cactus presents’ op 14 augustus zijn de reggae heren en dames van Roots Creation en op zondag 15 augustus presenteert de Metropool Ambassadors Club de all star band The Royal Dutch Scam die het werk van Steely Dan op vakkundige wijze vertolken. En kon Het BAM! Festival op 29 mei niet doorgaan, op zaterdag 21 augustus zijn ze een hele dag terug met ‘BAM! presents..!’. Ook aan de kids wordt gedacht: o.a. Kids@thePark zorgt op zondag 22 augustus voor vermaak voor jong én oud.

Programma

Het voorlopige programma staat op de website www.summersquare.nl. De volledige invulling van alle dagen inclusief de speeltijden en huisregels zal hier binnenkort ook te vinden zijn.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.