Blog

Tips voor Moederdag

Zondag 9 mei is het Moederdag. De dag dat we onze moeders in het zonnetje zetten. In dit blog hebben we de leukste (en lekkerste) tips uit Hengelo voor je verzameld! Deze blog wordt steeds aangevuld.

Terug naar overzicht

Volop lekkers

Moederdagbrunchbox
Met de feestelijke Moederdag brunchbox van Van der Valk Hengelo zet je je moeder helemaal in het zonnetje. De box zit vol met lekkere brunchgerechten om deze dag écht speciaal te maken. Meer informatie of wil je de brunchbox meteen bestellen dan kan dat via de website van Van der Valk.

Ook bij Stravinsky bestel je een heerlijke Moederdag brunchbox. En ze bezorgen hem ook bij je moeder thuis! Bestel hem direct via de website van Stravinsky.

Zoete moederdagbox
Knetter
heeft een speciaal pakket samengesteld voor Moederdag. Dit pakket gevuld met een smoothie en zoetigheden allemaal gemaakt in de Knetterkeuken. En dus ook knetter lekker. Daarbij schrijven ze jouw boodschap in hun mooiste handschrift op een kaartje om het pakket helemaal af te maken. Op zondag 9 mei bezorgen de boxen gratis door Hengelo en maken ze er bij ontvangst een feestje van. De box bestel je via de website van Knetter.

Ontbijt of brunch
Bij Brasserie 't Marktzicht bestel je een heerlijk ontbijt of brunch voor je moeder. Met toast, croissant, omeletwrap, pancakes, vers fruit en meer. Reserveren kan info@brasseriemarktzicht.nl of bel 074 785 80 97. Enn bij mooi weer is het terras open en kan je een plekje reserveren om hier te genieten.

Brunch
De keukenbrigade van Het Wapen van Beckum zijn druk in de weer geweest om brunches te maken voor Moederdag. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het te bestellen en met de tips de brunch af te maken. Je bestelling plaatsen kan uiterlijk tot donderdag 6 mei via het formulier op de website.

High Tea
Verras je moeder met een lekkere en gezellige high tea van Theetuin Driene. Reserveer een plekje op het terras of haal het af en maak het thuis gezellig. De high tea zit boordevol lekkere zoetige hapjes en andere kleine gerechtjes. Bij de Theetuin werken ze wel met clusters dus reserveer je plekje nu het nog kan via info@theetuindriene.nl of stuur een berichtje naar 0614760088.

Blotepoezenbingo

Katdeau
heeft iets leuks bedacht voor Moederdag. Ze organiseren dit jaar voor het eerst een blotepoezenbingo op het nieuwe buitenterras. Er is plek voor maximaal 15 klanten dus wacht niet te lang met het reserveren van een plekje. Reserveren kan via de website.

Moederdagpakket
RølleSmølle heeft twee prachtige pakketten samengesteld voor Moederdag. Boordevol homemade lekkers en meer. Kijk op de Facebookpagina wat er allemaal in zit.

Kadootjes

Zeg het met bloemen
Een mooie bos bloemen doet het altijd goed. Bij Myoso of ten Voorde Bloemen kan je terecht voor een prachtig moederdagboeket.

Geef Hengelo Kado
Met Hengelo Kado zit je altijd goed! Deze kadokaart kan ingewisseld worden bij meer dan 100 winkels in Hengelo. Keuze genoeg dus! Bestel hem via de webshop of koop hem bij het Toeristisch Informatie Punt, Markt 8. Meer weten over Hengelo Kado? Hier lees je er alles over.

Cadeaus
In Hengelo vind je heel veel leuke winkels waar je terecht kan voor een mooi cadeau. Bij Vandaag CS, Brok Interieur, De Blaker of Morsink Serviezen kan je terecht voor de mooiste spullen voor in huis of op tafel. Houd je moeder van een goed boek? Daarvoor ga je natuurlijk naar Boekhandel Broekhuis. En maak je je moeder blij met een sieraad? Ga dan eens langs bij Jonge Poerink, Juwelier Knoef of Juwelier Kwekkeboom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.