Blog

Versoepelingen vanaf 5 juni

Vanaf zaterdag 5 juni komen er veel versoepelingen aan! Horeca, musea, en andere binnen locaties mogen weer open. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt. Dit blog wordt steeds aangevuld.

Terug naar overzicht

Schouwburg Hengelo

Vanaf 5 juni opent Schouwburg Hengelo haar deuren weer. In eerste instantie zijn er maximaal 50 bezoekers bij een voorstelling toegestaan. De eerste voorstellingen die op het programma staan zijn ‘Vergeten dieren en verloren zaken (6+)’ van Duda Paivo op 6 juni en het nieuwste werk van theatermaker en beeldend kunsternaar Dries Verhoeven ‘Broeders verheft u ter vrijheid’ op 10 juni. Bezoek je de Schouwburg draag dan een mondkapje, zodra je hebt plaatsgenomen in de zaal mag deze af. Daarnaast zijn er looproutes om afstand houden makkelijker te maken.

Bioscoop

Geniet weer van de mooiste films! Movie Unlimited Hengelo is blij jullie weer te mogen ontvangen. Reserveer vast je favoriete film online, zo ben je zeker van een plekje! Met deze maatregelen doet Movie Unlimited er alles aan om jouw bioscoopbezoek zo leuk (én veilig) mogelijk te maken:

Bibliotheek Hengelo

Vanaf zaterdag opent Bibliotheek Hengelo haar deuren weer volledig. Je bent weer van harte welkom om boeken uit te zoeken, om te komen studeren en werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift en om gebruik te maken van de computers.

Metropool

Vanaf volgende week kan je bij Metropool weer naar verschillende shows. Met inachtneming van de huidige corona maatregelen maar zonder test voor toegang. Per show zijn er maar weinig kaarten beschikbaar dus reserveer snel op de website.

Musea

Oyfo: is aan het verhuizen naar het Hazemeijer complex. Opening in de loop van juli. Opening Museum Hengelo is nog niet bekend.

Bengeltjes Speeldorp

Eindelijk mag Bengeltjes Speeldorp open. De kids kunnen weer lekker klauteren en klimmen op woensdag van 13.30 tot 18 uur, vrijdag van 14 tot 18 uur en zaterdag en zondag van 10.30 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.30 uur. Wel even reserveren via www.bengeltjes.nl/index.php/reserveren. In de speeltuin is het dragen van een mondkapje (voor volwassenen) verplicht. Zit je aan tafel dan mag het mondkapje af.

Lasergamen

Yess, ook lasergamen (en poolen en darten) bij Lasergame Hengelo – De Tapperij kan weer. Maak je afspraak via 074-2504204.

Spoorfietsen

Dit unieke uitje is ook weer te boeken. Lekker buiten en wil je een compleet arrangement? Boek dan het Kedeng Kedeng arrangement.

Hamam het Oosten

Toe aan een beetje ontspanning? Boek dan een hamambezoek bij Hamam Het Oosten. Eindelijk mogen ze weer open. Reserveer je behandeling of bezoek via de website van de hamam.

Restaurants, cafés en terrassen

Vanaf 5 juni mogen restaurants, cafés en terrassen open tot 22 uur. Er mogen maximaal 50 mensen binnen en op de terrassen zijn. Mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden (of er kuchschermen zijn). Ontdek alle cafés en restaurants in Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.