Fijn je (weer) te zien

De afgelopen maanden ging Martine (Accountmanager Vrije tijd & Zakelijke markt) op pad langs (toeristische) ondernemers in Hengelo om te kijken hoe het met ze ging. Alle vlogs zijn de afgelopen maanden gedeeld via Facebook en Instagram. Wil je ze nog eens allemaal nakijken? Hieronder zijn ze te vinden!

Terug naar overzicht

Hengelo is een vlogger rijker 🤳! Collega Martine (Accountmanager vrije tijd & zakelijke markt) is aan het vloggen geslagen en neemt je de komende weken mee naar een aantal toeristische ondernemers in Hengelo om te kijken hoe het met ze gaat.

☀ ⛺ In deze eerste aflevering een kijkje bij City Hotel Hengelo. Deze zomer vieren veel mensen vakantie in eigen stad. Hoe lekker is het dan om een nachtje hotel te boeken en het ‘even helemaal weg gevoel’ te ervaren.

Aflevering 2 Fijn je (weer) te zien

In de tweede aflevering ging Martine op bezoek van Lous Kerkhof van Oyfo en nam ze een kijkje in een leeg museum. Gelukkig opende ze begin juli hun deuren weer en was het museum weer gevuld met bezoekers.

Aflevering 3 Fijn je (weer) te zien

Aflevering drie stond het teken van Spoorfietsen. Als je dit nog nooit gedaan hebt: doen! Echt een aanrader en uniek in Nederland. Samen met spoorfietsen, eetcafé

Aflevering 4 Fijn je (weer) te zien


Aan de rand van Hengelo vind je het Weusthagpark. In dit park is echt van alles te doen. Je vind hier de kinderboerderij, de Heemtuin, het Beleefbos, de uitkijktoren en natuurlijk Buitenplaats De Houtmaat. Deze zomer kon je hier heerlijk eten bij pop-up restaurants Bennie’s en Restaurant - Er Was Eens.. Martine nam een kijkje en sprak met Carel Weijschedé van Buitenplaats de Houtmaat.

Aflevering 5 Fijn je (weer) te zien


In de aflevering van vandaag komt Martine helemaal tot rust. Ze brengt een bezoek aan Woha-li Mini Camping Twekkelo. Een heerlijke plek om te onthaasten, 's avonds naar de sterrenhemel te kijken vanuit je tipi tent en rond het vuur te slapen. Zeker weten dat je tot rust komt na een verblijf hier!

Aflevering 6 Fijn je (weer) te zien


Een bezoek aan Attractiepark de Waarbeek is altijd een goed idee. Kinderen vermaken zich hier de hele dag met attracties als tea cups, Hully Gully, de rups, swingmill en natuurlijk de rodelbaan. En nieuw dit jaar: de all-inclusive formule. Een hele dag spelen en eten voor één prijs. Martine nam een kijkje in het park en probeerde meteen de nieuwe attractie uit!

Aflevering 7 Fijn je (weer) te zien


Ga terug in de tjid met een bezoek aan de wijk Tuindorp 't Lansink. In deze aflevering van 'Fijn van je (weer) te zien' ging Martine op pad in Tuindorp 't Lansink met Yvonne Esman. Zij geeft regelmatig rondleidingen door Tuindorp en kan je er echt alles over vertellen. En wil je zelf ook een rondje door Tuindorp lopen? Bij Hengelo Promotie hebben we een mooie wandelroute. Gratis af te halen!

Aflevering 8 Fijn je (weer) te zien


Vandaag alweer aflevering 8 van 'Fijn je (weer) te zien'. Dit keer neemt Martine je mee op ontdekkingstocht door Hart van Zuid. Ze brengt een bezoekje aan het skatepark, Bengeltjes Speeldorp (helaas niet meer in Hengelo) en laat je een paar mooie plekjes van de Hengelose industriële geschiedenis zien. Kijken dus!

Aflevering 9 Fijn je (weer) te zien


We gaan alweer richting de laatste afleveringen van 'Fijn je (weer) te zien'. De afgelopen weken is Martine bij verschillende toeristische ondernemers op bezoek geweest om te kijken hoe het met ze gaat. Vandaag is ze bij m. En sprak hier met Johan de Jong over de afgelopen maanden en dat je nu op donderdagavond weer kan genieten van live muziek! Kijk je mee?

Aflevering 10 Fijn je (weer) te zien


Dit is hem dan: de laatste aflevering van 'Fijn je (weer) te zien'. In deze aflevering de favoriete bezigheid van Martine: een terrasje pakken in Hengelo. Samen met Berto Mulder, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Hengelo, gaat ze op pad langs de horeca in Hengelo. Kijk je weer mee (en blijf vooral even tot het einde kijken 😄).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.