Blog

Gezocht: gastheer of gastvrouw

Ben jij fan van Hengelo? Wil je nog veel meer over Hengelo te weten komen? Ben jij goed op de hoogte van mooie, unieke en interessante plekjes in Hengelo? En wil je deze informatie graag delen met bewoners en bezoekers van onze stad? Dan zoeken wij jou!

Terug naar overzicht

Gezocht: gastheer of gastvrouw voor Toeristisch Informatie Punt Hengelo

Hengelo Promotie zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het Toeristisch Informatie Punt. Als vrijwilliger sta je bewoners en bezoekers te woord en geef je informatie over Hengelo en omgeving. Daarnaast is ook het verkopen van Hengelo Kado en andere (toeristische)producten één van je taken. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en zorgt ervoor dat iedereen de juiste informatie krijgt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die op zaterdag ons team komen versterken. Je bent goed op de hoogte van alles wat er in Hengelo speelt en vindt het leuk om informatie te verstrekken aan bewoners en bezoekers. Je beheerst de Nederlandse taal en kan redelijk met de computer en internet overweg. Daarnaast vind je het niet erg om alleen te werken en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Werkuren

Het gaat om zaterdagen van 10 tot 17 uur.

Wie zijn wij?

Hengelo Promotie zorgt voor het versterken van het Hengelose profiel door een eenduidige, constante en herkenbare werkwijze, communicatie en promotie. Onze focus ligt op het aantrekken van meer bewoners en bezoekers die langer in de stad verblijven en daardoor meer besteden. Daarnaast bouwen wij samen met onze partners aan het stadsmerk Hengelo. Wij willen een verbinding leggen tussen de vitale (binnen) stad en haar bewoners en bedrijven. Wij laten zien en vertellen onze doelgroepen wat de stad te bieden heeft.

Interesse?

Vind je het leuk om ons team te komen ondersteunen? Of wil je meer weten? Dan kun je ons bereiken via 074 – 250 10 80 of martine@bureauhengelo.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.