Blog

Wensboom

De wensboom op het Marktplein in Hengelo is vrijdag 11 december officieel geopend door het ontsteken van de lampjes door Burgemeester Sander Schelberg en René, cliënt van de JP van den Bent stichting. De metershoge kerstboom is prachtig versierd door de cliënten van Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq, Aveleijn AtelierZ, Aveleijn De Bussenkamp, JP van den Bent stichting en de Green Room. Na de druk op de ‘lichtknop’ stopten de burgemeester en René de eerste wensen in de wensbox bij de boom. Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden in samenwerking met Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH), de komende periode wensen vervuld voor de inwoners van de gemeente Hengelo.

Terug naar overzicht

Samen bereiken we meer dan alleen

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Hengelo de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, SCH, Hengelo Promotie en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook zullen Humanitas, Wijkracht, Stichting Het Kerstdiner, scholen en overige partners enthousiast hun bijdrage leveren. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Iedereen kan een wens doen

Iedereen kan een wens doen, voor iemand anders maar ook voor jezelf. Hoe kan jij jouw eenzame buurman blij maken? Jouw collega? Of jouw kennis die een zware tijd achter de rug heeft? Vul de wens online in. De wensindiener dient ook aan te geven wat hij of zij kan doen om de wens te vervullen.

Selectie en vervulling wensen

De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, SCH en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld. Het netwerk van alle partners wordt ingezet om wensen in vervulling te laten gaan (in principe met gesloten beurzen).

Duur project

De maand december is de maand waarin de wensen kunnen worden ingeleverd. In de maanden december en januari worden zoveel mogelijk wensen vervuld.

Podium voor mensen met een arbeidsbeperking

Midden in Hengelo op het Marktplein staat de hele feestmaand december een prachtig versierde kerstboom. De cliënten van Humanitas Onder Dak, InteraktContour, Ambiq, Aveleijn AtelierZ, Aveleijn De Bussenkamp, JP van den Bent stichting en de Green Room zijn met veel enthousiasme bezig geweest met de versieringen. Ook hebben ze een wensbox en prachtige tekeningen gemaakt voor de wenskaarten en posters.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.