Blog

Wijntestsnelstraat in Hengelo

Ja, je leest het goed! Een wijntestsnelstraat. In Hengelo. Vanaf vrijdag kan je door teststraat voor een wijnadvies. Een keer iets anders!

Terug naar overzicht

Wijnen, wijnen, wijnen

Aan de Wegtersweg kan je de komende tijd op vrijdag en zaterdag , zolang de lockdown geldt voor de horeca, door de wijntestsnelstraat. Twee vinologen 'testen' je aan de hand van een aantal vragen en komen zo tot een snel en persoonlijk wijnadvies. Lekker makkelijk, je hoeft er de auto niet voor uit! Aan het einde van drive thru wordt de wijn in je kofferbak gezet. Hoe handig! Betalen kan contactloos. Zo ga je na het testen naar huis met een lekker wijntje en is het nog helemaal coronaproof ook.

Om de lokale horeca te steunen kun je voor het wijnadvies een vrijwillige bijdrage geven.

Actie

Dit is een actie van BergoVino, onderdeel van Berghorst Dranken. In deze lastige tijden moet je wel creatief zijn. En dat is de wijnsnelteststraat zeker.

Tijden

Vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie is Wegtersweg (ingang tegenover het Milieupark)

Thuis uit eten

Blijven genieten van je favoriete gerechten? En de lokale horeca steunen? Kijk dan snel bij welke restaurants je kan afhalen of laten bezorgen. Zo geniet je thuis van je favoriete gerecht.
Kijk hier!
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.