Nieuws

Zomers Hengelo is begonnen: Zomer Zandspeeltuin in de binnenstad geopend

De binnenstad van Hengelo luidt de zomervakantie in met de Hengelo Zomerspeeltuin in de binnenstad. Gedurende de maanden juli en augustus kunnen de kleintjes zich vermaken in de zandspeeltuin met diverse houten speeltoestellen.

Terug naar overzicht

Officiële opening op 10 juli

De eerste kleintjes vermaken zich al in de zandspeeltuin die donderdag 8 juli is geplaatst op de hoek van de Nieuwstraat en Molenstraat. De officiële opening is op zaterdag 10 juli maar natuurlijk kan er al volop gebruik van worden gemaakt. En dat de speeltuin populair is, is direct al te merken. De opening aanstaande zaterdag zal om 11:00 uur worden gedaan door mascotte SPROET van Kids@thepark en Beer, inmiddels een vaak gespotte gast in de binnenstad.

Openingstijden

De zandspeeltuin is tot 22 augustus geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Deze tijden kunnen echter variëren volgens de openingstijden van de omliggende horeca. Ouders kunnen ontspannen een drankje drinken op de aangelegen terrassen maar er is ook zitruimte op de verhoging van de zandbak.

Gezamenlijk initiatief

De Zomer Zandspeeltuin is een initiatief vanuit de Bruisende Binnenstad en wordt georganiseerd door Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. De omliggende ondernemers van de Nieuwstraat en Molenstraat ondersteunen in het netjes en veilig houden van de speeltuin.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.