Kinderen & Familie, Groepsactiviteiten

SweetyCakeShop Hengelo

Terug naar overzicht
Adres SweetyCakeShop Hengelo
Beukweg 77
7556 DD Hengelo

SweetyCakeShop Hengelo

Bij SweetyCakeShops vind je alles, maar dan ook echt alles voor het bakken en decoreren van taarten. Een winkel vol kleurig fondant & marsepein, heerlijke bakmixen, schitterende glitters en kleuren, slim gereedschap, handige uitstekers. Alles om prachtige taarten en cupcakes te maken. Naast het eindeloze assortiment kan je hier ook terecht voor tips&trics. Handige blogs en online video's en in de winkel kan je terecht voor workshops.

Workshops

Bij SweetyCakeShop kun je veel verschillende workshops en cursussen volgen. Op de website vind je het actuele aanbod. Bijna alle workshops zijn inclusief materialen en ingrediënten, in de beschrijving van de workshops en cursussen staat duidelijk beschreven als dit niet het geval is.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.