Hobby & Vrije tijd, Binnenstad

Big Bazar

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Big Bazar
Lambertuspassage 2 2
7551 ES Hengelo

Big Bazar

Bij Big Bazar kun je zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving. Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Ze zijn in 2007 begonnen met hun eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België.

Assortiment

Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.