Binnenstad

Sahai Financiële Diensten

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Sahai Financiële Diensten
Beursstraat 11
7551 HP Hengelo

Sahai Financiële Diensten

De financieel adviseurs geven je adviezen over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen. Aangezien zij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is hen advies altijd 100% onafhankelijk! Jij bent voor hen de opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

De adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Zij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen ze de hulp van specialisten in, bijvoorbeeld in het geval van een zeer specifieke kwestie.

Het voordeel is dat zij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank, kunnen ze bij Sahai Financiële Diensten een veel breder scala aan producten adviseren.

Het voordeel is uiteindelijk voor jou: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij werkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd door jouw wensen.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico