Schoenen, Binnenstad

Velthuis Schoenen Comfort - Loopfijn

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Velthuis Schoenen Comfort - Loopfijn
Wemenstraat 20
7551 EX Hengelo

Velthuis Schoenen Comfort - Loopfijn

Velthuis Schoenen loopt fijn! Dat is het motto. Al tientallen jaren verkopen ez damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen die meer dan gemiddeld passen. Sterker nog, ze streven naar de beste combinatie van pasvorm en looks voor iedere voet.

Tweede winkel

Vorig jaar zijn zij tegenover de bestaande winkel aan de Wemenstraat 57 in Hengelo een compleet nieuwe comfortschoenen winkel begonnen. Dit bleek een goede stap, want ze merken dagelijks de groeiende behoefte van goed passende schoenen. Overigens zijn comfortschoenen al lang geen saaie schoenen meer, sterker nog; veel comfortschoenen zetten de nieuwste trends neer.

Merken

In deze nieuwe winkel bieden zij ook een van de grootste collecties Joya Schoenen van Nederland in hen mooie Joya shop-in-shop! Andere kwaliteitsmerken zijn Xsensible, Mephisto, Solidus, Durea, Waldlaufer en Verhulst.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 19.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.