Arrangement De Smaak van Hengelo

Laat je verrassen door de Smaak van Hengelo. Deze unieke culinaire fietsroute van 42 kilometer laat je allerlei smaken van Hengelo proeven.

De Smaak van Hengelo

Niet alleen op culinair gebied wordt je verrast, maar onderweg valt er ook veel te zien en te beleven. Natuur wordt afgewisseld met cultuur. Ontdek de wederopbouwhistorie van de binnenstad en de prachtige buitengebieden. Hengelo heeft vele smaken… dus beleef het en we zijn benieuwd welke smaak jou het beste bevalt!

De route voert langs drie Hengelose toprestaurants; Lust Bakery & Bistro, Restaurant Bij Boenders en Twentse Bierbrouwerij | Proeflokaal. Hier krijg je een mooi gerechtje geserveerd, passend bij de smaak van het huis.

Arrangement

Er zijn twee soorten arrangementen te boeken:

Arrangement Luxe

  • Drie gerechtjes
  • Start met koffie/thee en zoete verrassing bij Lust Bakery & Bistro

Kosten: € 40,95 per persoon(let op; kosten zijn exclusief overige drankjes. Deze dienen ter plekke worden afgerekend).

Arrangement Normaal

  • Drie gerechtjes bij drie restaurants

Kosten: € 34,95 per persoon (let op; kosten zijn exclusief overige drankjes. Deze dienen ter plekke worden afgerekend).

Hoe te boeken?

Stap 1
Boek het arrangement in de webshop en geef het aantal personen aan (te boeken vanaf 2 personen) en hoe laat je wil starten. Het arrangement is te boeken van woensdag t/m zondag en de gerechten kunnen genuttigd worden tussen 12.00 en 17.00 uur. De route start bij Lust, Bakery & Bistro, waar ook volop parkeerplaats is. De route is hier te downloaden.

Stap 2

Na bevestiging en betaling ontvang je een bevestiging. Dit is nog geen bevestiging van het arrangement! Na ontvangst van de boeking gaat Hengelo Promotie de datum en voorkeurstijden proberen te reserveren voor je bij de restaurants. Als dit akkoord is, ontvang je een definitieve bevestiging. Indien de datum en tijden van voorkeur niet mogelijk zijn nemen wij contact op om alternatieven te bespreken.

LET OP:

  • Minimaal één week van tevoren reserveren

Goed om te weten

  • Drankjes zitten niet bij het arrangement inbegrepen en moeten ter plekke worden afgerekend
  • Alle reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid en pas definitief als deze door Hengelo Promotie schriftelijk bevestigd zijn
  • De knooppunten bordjes staan soms wat verdekt opgesteld. Let dus goed op tijdens het fietsen
  • Groepen vanaf 10 personen zijn op aanvraag. Bel hiervoor naar 074-2501080 of mail naar info@hengelopromotie.nl
  • Lees ook de voorwaarden

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.