Arrangement De Smaak van Hengelo

Laat je verrassen door de Smaak van Hengelo. Deze unieke culinaire fietsroute van 42 kilometer laat je allerlei smaken van Hengelo proeven.

De Smaak van Hengelo

Niet alleen op culinair gebied wordt je verrast, maar onderweg valt er ook veel te zien en te beleven. Natuur wordt afgewisseld met cultuur. Ontdek de wederopbouwhistorie van de binnenstad en de prachtige buitengebieden. Hengelo heeft vele smaken… dus beleef het en we zijn benieuwd welke smaak jou het beste bevalt!

De route voert langs drie Hengelose toprestaurants; Woods Eatery, Restaurant Bij Boenders en Twentse Bierbrouwerij | Proeflokaal. Hier krijg je een mooi gerechtje geserveerd, passend bij de smaak van het huis.

Arrangement

De kosten voor dit arrangement zijn €29,95 per persoon, exclusief drankjes.

  • Het arrangement is te boeken van vrijdag t/m zondag en de gerechten kunnen genuttigd worden tussen 12:00 uur en 17:00 uur (dit in tegenstelling wat in de flyer staat, de donderdag is helaas (niet meer) te boeken).
  • Je bepaalt zelf bij welk restaurant je wilt starten. Let op: je start bij een restaurant naar keuze, maar er is geen koffie/of thee bij de start opgenomen in het arrangement. Omdat je moet reserveren voor een plek, is het niet altijd mogelijk om ter plekke een tafel te reserveren.
  • Ook is het mogelijk om op een fietsknooppunt in de buurt op te stappen en dan de route te fietsen
  • De voorkeurstijden geef je door bij je boeking in het opmerkingenveld in de webshop.
  • Bij elk restaurant stop je één keer, er is geen start of afsluiting met koffie of thee.

Boeken

Leuk dat je op een sportieve, smaakvolle ontdekkingsreis gaat langs drie Hengelose toprestaurants! Hoe boek je het arrangement:

1. Selecteer het arrangement in de webshop en geef het aantal personen aan (te boeken vanaf 2 personen).

2. De gerechten van de drie restaurants kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur genuttigd worden. Ieder restaurant is vanaf 12:00 uur geopend. De fietstijd tussen de restaurants is ongeveer 45 minuten (afhankelijk van hoe hard je fietst). Bepaal bij welk restaurant je wilt starten, hoe laat en in welke volgorde. Geef dit aan bij de opmerkingen tijdens het maken van de boeking in de webshop. Kijk hier voor de route en knooppunten.

3. Na bevestiging en betaling ontvang je een bevestiging. Dit is nog geen bevestiging van het arrangement! Na ontvangst van de boeking gaat Hengelo Promotie de datum en voorkeurstijden proberen te reserveren voor je bij de restaurants. Als dit akkoord is, ontvang je een definitieve bevestiging. Indien de datum en tijden van voorkeur niet mogelijk zijn nemen wij contact op om alternatieven te bespreken.


Boeken arrangement De Smaak van Hengelo

Via de webshop kan je het culinaire fietsarrangement De Smaak van Hengelo boeken.
Boek het arrangement direct!

Goed om te weten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.