Geef Hengelo Kado

De Hengelo Kadokaart: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Met deze kadokaart geef je een avondje uit, een diner, een mooi boek of een ander cadeau. De ontvanger kan zelf kiezen!

Over Hengelo Kado

Hengelo Kado is een kadokaart die verkrijgbaar is in iedere gewenste waarde van €5,- tot € 150,-. De kadokaart is na uitgifte vijf jaar geldig. De kadokaart is ook online verkrijgbaar in de webshop. Je kunt kiezen voor een fysieke kaart in een cadeauverpakking die opgestuurd wordt of een digitale kaart die uitgeprint kan worden; ideaal voor als je last-minute een cadeau nodig hebt.

Deelnemers

Hengelo Kado kun je besteden bij meer dan 130 verschillende winkels en horecazaken in Hengelo. Van cadeaus tot kleding en sieraden, van restaurants tot woonaccessoires en nog veel meer. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende winkels en horecazaken. De deelnemende zaken zijn ook te herkennen aan de speciale raamsticker.

Verkooppunten

De Hengelo Kadokaart is te koop bij:

Hengelo Promotie
Markt 8
074 - 250 10 80
Geopend: dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdag van 11 tot 15 uur

Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
074 - 291 02 67
Geopend: maandag 12 tot 18 uur, dinsdag t/m vrijdag 09.30 tot 18 uur en zaterdag 09.30 tot 17 uur

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado stimuleren wij de bestedingen in eigen stad omdat de kadokaart alleen bij aangesloten Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden.

Hengelo Kado zakelijk

Hengelo Kado is ook het kado voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een kado voor collega's, personeel of als relatiegeschenk? Of voor de komende feestdagen? Met Hengelo Kado zit je altijd goed. En je steunt ook nog eens de lokale ondernemers! Lees meer over Hengelo Kado zakelijk.

Voorwaarden Hengelo Kado

Lees voor je aankoop eerst de algemene voorwaarden voor de webshop en Hengelo Kado.

Hengelo Kado is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Overijssel en Netwerkstad Twente. Het project maakt onderdeel uit van de Ontwikkelagenda 2040, een gezamenlijk initiatief van de steden Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Oldenzaal en de Provincie Overijssel. Het project draagt bij aan het versterken van het economische klimaat.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.