Geef Hengelo Kado

De Hengelo Kadokaart is te besteden bij een groot aantal winkels en horeca in Hengelo kan besteden. Hoe leuk is dat! Koop bij je favoriete winkel en steun hiermee ook nog eens de lokale ondernemer.

Kadokaart

Hengelo Kado is een digitale kadokaart die verkrijgbaar is in iedere gewenste waarde van €5,- tot € 150,-. De kadokaart is na uitgifte twee jaar geldig. Je kan de kadokaart zowel fysiek als online kopen. Fysiek bij Hengelo Promotie, Markt 8 en digitaal via de webshop waar je kan kiezen voor een fysieke kaart in een kadoverpakking of een digitale kaart die uitgeprint kan worden.

Verkooppunten

De Hengelo Kadokaart is te koop bij:

Hengelo Promotie
Markt 8
074 - 250 10 80
Geopend: dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur

Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
074 - 291 02 67
Geopend: maandag 12 tot 18 uur, dinsdag t/m vrijdag 09.30 tot 18 uur en zaterdag 09.30 tot 17 uur

Deelnemers Hengelo Kado

Hengelo Kado kan je besteden bij meer dan 120 verschillende winkels en horecazaken in Hengelo. Van kado's tot kleding en sieraden, van restaurants tot woonaccessoires en nog veel meer. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende winkels en horecazaken. De deelnemende zaken zijn ook te herkennen aan de speciale raamsticker.

Ben je zelf ondernemer in Hengelo en wil je ook meedoen met Hengelo Kado? Meld je dan aan.

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado stimuleren wij de bestedingen in eigen stad omdat de kadokaart alleen bij aangesloten Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. Zeker in deze tijd willen we graag dat Hengeloërs lokaal winkelen: ‘Wees loyaal, koop lokaal’.

Hengelo Kado zakelijk

Hengelo Kado is ook het kado voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een kado voor collega's, personeel of als relatiegeschenk? Of voor de komende feestdagen? Met Hengelo Kado zit je altijd goed. En je steunt ook nog eens de lokale ondernemers! Lees meer over Hengelo Kado zakelijk.

Voorwaarden Hengelo Kado

Lees voor je aankoop eerst de algemene voorwaarden voor de webshop en Hengelo Kado.

Hengelo Kado is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Overijssel en Netwerkstad Twente. Het project maakt onderdeel uit van de Ontwikkelagenda 2040, een gezamenlijk initiatief van de steden Almelo, Borne, Enschede, Hengelo en Oldenzaal en de Provincie Overijssel. Het project draagt bij aan het versterken van het economische klimaat.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.