Koopzondagen

Wanneer is het koopzondag in Hengelo? Alle winkels in Hengelo mogen op zondag de deuren openen tussen 6.00 en 22.00 uur. Kijk op de websites van je favoriete winkels of ze op zondag geopend zijn en vanaf welk tijdstip. In de binnenstad van Hengelo is het in ieder geval elke laatste zondag van de maand koopzondag. De meeste winkels zijn dan open van 12 tot 17 uur.

Koopzondagen binnenstad 2023

26 februari
26 maart
16 april (i.v.m. openingsweekend nieuwe marktplein)
30 april
25 juni
30 juli
27 augustus
24 september
29 oktober
26 november
3 december
10 december
17 december

Overzicht winkels Hengelo

Benieuwd welke winkels je vindt in de binnenstad van Hengelo? Kijk dan in het winkel overzicht op deze website. Daar vind je alle winkels die in de binnenstad van Hengelo gevestigd zijn. Wil je weten wat er te doen is in Hengelo? Check dan de agenda, voor een overzicht van alle evenementen en activiteiten.

Gratis parkeren op zondag

Op zondag hoef je niet te betalen voor de straatparkeerplaatsen in de binnenstad. Je kan je auto gratis parkeren in het hele gebied waar je normaal gesproken moet betalen. Let op: Voor het parkeren van je auto in de parkeergarages moet je wel betalen! Hiervoor geldt het normale tarief!

Plein Westermaat

Plein Westermaat is iedere zondag geopend en ook op Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Kijk voor de openingstijden op de websites van de verschillende winkels. Op Plein Westermaat vind je IKEA, Bauhaus, Intersport, Prénatal, Bever Zwerfsport, Goossens Wonen, Praxis, BCC, BeterBed en MediaMarkt.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.