Hengelo Kado: de kadokaart van Hengelo

Hengelo Kado, is dé kadokaart van Hengelo. Dit is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement om bewoners en bezoekers te stimuleren meer en vaker lokaal te kopen. Want hoe leuk is het om een kadokaart te krijgen die je kan besteden in je eigen stad en je ook zo je lokale ondernemers steunt.

Wat is Hengelo Kado

Hengelo Kado is een kadokaart, verkrijgbaar in ieder gewenste waarde van € 5,- tot € 150,-. De kadokaart kan in de winkel worden gekocht van Hengelo Promotie of via de webshop. Er zijn twee soorten kaarten: een fysieke kadokaart in een luxe kadoverpakking en een digitale kadokaart. De Hengelo Kadokaart is na aanschaf vijf jaar geldig.

Succesvol door ondernemers

Het succes van Hengelo Kado is afhankelijk van een breed winkelaanbod. Hoe meer keuze, hoe interessanter Hengelo Kado is om te geven én te krijgen. Inmiddels hebben zich al meer dan 130 ondernemers aangesloten uit diverse branches. Maar dat aantal zien we graag groeien! Ben je benieuwd welke ondernemers er allemaal mee doen? Kijk dan hier.

Waarom meedoen?

Waarom zou je als ondernemer meedoen aan Hengelo Kado:

  • Deelname aan de Hengelo Kado zorgt voor meer inkomsten op korte- en lange termijn
  • 80% van de klanten besteedt meer dan de waarde van de kadokaart in je winkel
  • De Hengelo Kado kadokaart vergroot de loyaliteit van je klanten
  • De Hengelo Kado kadokaart stimuleert bewoners en bezoekers om lokaal te kopen
  • Door deelname krijg je meer exposure voor je winkel, merk, zaak of horecagelegenheid
  • Deelname is gratis. De kosten van Hengelo Kado worden gedragen door Hengelo Promotie, Stichting Centrummanagement Hengelo en Provincie Overijssel

Hoe werkt Hengelo Kado?

Op de kaart staat een QR code. Daarmee kan de ontvanger winkelen bij verschillende lokale ondernemers. Het tegoed hoeft dus niet in één keer gebruikt te worden. Afwaarderen door de deelnemers gebeurt heel eenvoudig door de CCV-app die op een telefoon of Ipad (IOS en Android) geïnstalleerd kan worden. Uitbetaling gaat automatisch en gebeurt één keer per twee weken door Hengelo Promotie. Omdat wij onze lokale ondernemers maximaal willen ondersteunen is deelname gratis. Er hoeft dus geen commissie betaald te worden.

Voorwaarden voor deelname

Met Hengelo Kado ondersteunen we de 'kleine' zelfstandige Hengelose ondernemer. Dus ben je ondernemer/franchisenemer in Hengelo en heb je een bedrijf in de vrijetijdsindustrie (retail, horeca, cultuur), meld je dan aan. Landelijke grote retailers zijn uitgesloten van deelname. Lees ook de Algemene voorwaarden acceptant Hengelo Kado kadokaart

Doe je mee?

Met een mooie verzameling Hengelose ondernemers zorgen we voor een interessant aanbod en stimuleren we de verkoop van Hengelo Kado. Meld je aan via deze link. Hier kom je direct op het aanmeldformulier terecht.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over Hengelo Kado.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.