Hengelo heeft een eigen kadokaart!

Nu is er Hengelo Kado, dé digitale kadokaart van Hengelo! Dit is een nieuw initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement om bewoners en bezoekers te stimuleren meer en vaker lokaal te kopen. Want hoe leuk is het om een kadokaart te krijgen die je kan besteden in je eigen stad en je ook zo je lokale ondernemers steunt. Een ideaal kado voor de komende feestdagen!

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado stimuleren wij de bestedingen in eigen stad omdat de kadokaart alleen bij aangesloten Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. Zeker in deze tijd willen we graag dat de Hengeloër lokaal winkelt: ‘Wees loyaal, koop lokaal’.

Wat is het precies?

Hengelo Kado is een digitale kadokaart, verkrijgbaar in de waarden €5, €10, €25 en €50. De kadokaart kan zowel fysiek gekocht worden bij Hengelo Promotie als digitaal via de webshop van Hengelo Promotie, die binnenkort online gaat. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met CCV Hengelo. Er is dan een keuze voor een fysieke kaart in een kadoverpakking of een digitale kaart die uitgeprint kan worden.

Doe mee met Hengelo Kado

Meld je nu direct aan voor deelname aan Hengelo Kado. Deelname is gratis, je krijgt meer exposure voor je winkel, zaak of horecagelegenheid en deelname zorgt voor meer inkomsten op korte- en lange termijn.
Meld je nu aan

Hoe werk het?

Op de kaart staat een QR code. Daarmee kan de ontvanger winkelen bij verschillende lokale ondernemers. Het tegoed hoeft dus niet in één keer gebruikt te worden. Afwaarderen door de deelnemers gebeurt heel eenvoudig door de CCV-app die op een telefoon of Ipad (IOS en Android) geïnstalleerd kan worden. Als een kassasysteem verbinding heeft met internet kan dit ook geïntegreerd worden. Uitbetaling gaat automatisch en gebeurt één keer per twee weken door Hengelo Promotie. Omdat wij onze lokale ondernemers maximaal willen ondersteunen is deelname gratis. Er hoeft dus geen commissie betaald te worden.

Promotie Hengelo

Promotie brengt Hengelo Kado breed onder de aandacht bij bewoners, bezoekers en bedrijven door middel van een promotiecampagne. Inmiddels zijn er meerdere bedrijven die Hengelo Kado geven als eindejaarsgeschenk aan hun medewerkers. Daarnaast is de verkoop via Hengelo Promotie ook van start gegaan en opent de webshop binnenkort.

Waarom meedoen?

  • Deelname aan de Hengelo Kado zorgt voor meer inkomsten op korte- en lange termijn
  • 80% van de klanten besteedt meer dan de waarde van de kadokaart in je winkel
  • De Hengelo Kado kadokaart vergroot de loyaliteit van je klanten
  • De Hengelo Kado kadokaart stimuleert bewoners en bezoekers om lokaal te kopen
  • Door deelname krijg je meer exposure voor je winkel, merk, zaak of horecagelegenheid
  • Deelname is gratis

Wanneer?

Vanaf nu verkrijgbaar bij Hengelo Promotie en binnenkort via de webshop.

Voorwaarden voor deelname

Met Hengelo Kado ondersteunen we de 'kleine' zelfstandige Hengelose ondernemer. Dus ben je ondernemer/franchisenemer in Hengelo en heb je een bedrijf in de vrijetijdsindustrie (retail, horeca, cultuur), meld je dan aan. Landelijke grote retailers zijn uitgesloten van deelname. Lees ook de Algemene voorwaarden acceptant Hengelo Kado kadokaart

Doe je mee?

Met een mooie verzameling Hengelose ondernemers zorgen we voor een interessant aanbod en stimuleren we de verkoop van Hengelo Kado. Meld je aan via hengelokado@hengelopromotie.nl.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over Hengelo Kado.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.