Hengelo heeft een eigen kadokaart!

Hengelo Kado, is dé digitale kadokaart van Hengelo! Dit is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement om bewoners en bezoekers te stimuleren meer en vaker lokaal te kopen. Want hoe leuk is het om een kadokaart te krijgen die je kan besteden in je eigen stad en je ook zo je lokale ondernemers steunt.

Wat is Hengelo Kado

Hengelo Kado is een kadokaart, verkrijgbaar in ieder gewenste waar van € 5,- tot € 150,-. De kadokaart kan in de winkel worden gekocht van Hengelo Promotie of via de webshop. Er zijn twee soorten kaarten: een fysieke kadokaart in een luxe kadoverpakking en een digitale kadokaart.

Doe mee met Hengelo Kado

Meld je nu direct aan voor deelname aan Hengelo Kado. Deelname is gratis, je krijgt meer exposure voor je winkel, zaak of horecagelegenheid en deelname zorgt voor meer inkomsten op korte- en lange termijn.
Meld je nu aan

Hoe werk het?

Op de kaart staat een QR code. Daarmee kan de ontvanger winkelen bij verschillende lokale ondernemers. Het tegoed hoeft dus niet in één keer gebruikt te worden. Afwaarderen door de deelnemers gebeurt heel eenvoudig door de CCV-app die op een telefoon of Ipad (IOS en Android) geïnstalleerd kan worden. Uitbetaling gaat automatisch en gebeurt één keer per twee weken door Hengelo Promotie. Omdat wij onze lokale ondernemers maximaal willen ondersteunen is deelname gratis. Er hoeft dus geen commissie betaald te worden.

Al meer dan 4.000 kaarten verkocht

Sinds de introductie van Hengelo Kado in november 2020 zijn er meer dan 4000 kadokaarten (oktober 2021) verkocht met een totale waarde van ruim € 100.000,-. Hiervan is nog maar één derde ingewisseld. Dus een unieke kans om extra omzet te genereren!

Succesvol door ondernemers

Het succes van Hengelo Kado is afhankelijk van een breed winkelaanbod. Hoe meer keuze, hoe interessanter Hengelo Kado is om te geven én te krijgen. Inmiddels hebben zich al meer dan 120 ondernemers aangesloten uit diverse branches. Maar dat aantal zien we graag groeien!

Waarom meedoen?

  • Deelname aan de Hengelo Kado zorgt voor meer inkomsten op korte- en lange termijn
  • 80% van de klanten besteedt meer dan de waarde van de kadokaart in je winkel
  • De Hengelo Kado kadokaart vergroot de loyaliteit van je klanten
  • De Hengelo Kado kadokaart stimuleert bewoners en bezoekers om lokaal te kopen
  • Door deelname krijg je meer exposure voor je winkel, merk, zaak of horecagelegenheid
  • Deelname is gratis. De kosten van Hengelo Kado worden gedragen door Hengelo Promotie, Stichting Centrummanagement Hengelo en Provincie Overijssel

Voorwaarden voor deelname

Met Hengelo Kado ondersteunen we de 'kleine' zelfstandige Hengelose ondernemer. Dus ben je ondernemer/franchisenemer in Hengelo en heb je een bedrijf in de vrijetijdsindustrie (retail, horeca, cultuur), meld je dan aan. Landelijke grote retailers zijn uitgesloten van deelname. Lees ook de Algemene voorwaarden acceptant Hengelo Kado kadokaart

Doe je mee?

Met een mooie verzameling Hengelose ondernemers zorgen we voor een interessant aanbod en stimuleren we de verkoop van Hengelo Kado. Meld je aan via hengelokado@hengelopromotie.nl.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over Hengelo Kado.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.