Veelgestelde vragen deelnemers Hengelo Kado

Zijn er kosten verbonden aan deelname?
Nee, deelname is gratis.

Op welke systemen kan ik de CCV app downloaden?
Op alle apparaten die op IOS en Android draaien. Voor Iphone geldt v.a. iOS 11 en voor Android vanaf versie 7. Het werkt ook op oudere versies maar daar geeft CCV geen support op. Maar het kan dus wel.

Kan de app ook op mijn kassasysteem?
Als je een kassa hebt met een internetverbinding en je wilt deze koppelen, stuur ons dan een mail. Dan gaan we samen met CCV kijken of dit mogelijk is. Dit neemt wel enige tijd in beslag.

Registreren via mobiel?
Je kan je (nog) niet registeren via mobiel. Dit doe je het makkelijkste via dekstop of Ipad.

Hoe verloopt de betaling?
Hengelo Promotie zorgt voor de verkoop van kaarten in de winkel of via de webshop. Ook beheren en controleren zij de kaarten die zijn uitgegeven. Betalingen gebeuren automatisch en rechtstreeks via Hengelo Promotie. Je hoeft hier zelf niets voor te doen of een administratie bij te houden.

Waar kan ik terecht voor (technische) vragen en storingen
Je kunt hiervoor contact opnemen met Hengelo Promotie via hengelokado@hengelopromotie.nl of 074-2501080.

Wat doe ik met de kadokaart als een klant deze inlevert?
Deze worden niet hergebruikt en kunnen daarom worden weggegooid.

Wat is het verdienmodel voor Hengelo Promotie en de SCH? |
Er is geen verdienmodel. Beide partijen dragen financieel bij. Hengelo Promotie zorgt voor de handling en de promotie van Hengelo Kado.

Opzegtermijn
Deelname is gratis. Er is een opzegtermijn van een maand. Mocht dit anders worden in de toekomst dan worden deelnemers daar eerst over geïnformeerd.

Mijn vraag staat hier niet tussen
Staat je vraag hier niet tussen. Neem dan contact op via hengelokado@hengelopromotie.nl of tel. 074 -250 10 80. Bereikbaar op werkdagen maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.