Hengelo Kado zakelijk

Hengelo Kado is ook het kado voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een cadeau voor collega's, personeel of als relatiegeschenk? Of voor de feestdagen? Met Hengelo Kado zit je altijd goed. En je steunt ook nog eens de lokale ondernemers!

Het ideale (relatie) geschenk

Of je nou op zoek bent naar een kado voor je personeel, collega's of als relatiegeschenk, Hengelo Kado kan altijd. De digitale kadokaart is bij ruim 130 Hengelose ondernemers te besteden (een overzicht vind je hier). Hengelo Kado in ieder gewenste waarde van €5,- tot € 150,- te krijgen. Wil je Hengelo Kado bestellen? Dat kan via het bestelformulier. Vul hem in en mail naar hengelokado@hengelopromotie.nl

Let op: levertijd is afhankelijk van de aantallen, maar wij hanteren minimaal 3 werkdagen vanaf moment van bestellen (indien wij verwachten dat het langer duurt dan 3 werkdagen nemen wij contact op). Lees ook even de algemene voorwaarden voor bestellen.

Meedoen aan Hengelo Kado?

Hoe meer ondernemers er mee doen, hoe succesvoller Hengelo Kado wordt. Iedere Hengelose ondernemer in retail, horeca of leisure kan zich (gratis) aansluiten. Alle informatie over aanmelden en de mogelijkheden vind je op deze pagina.

Hengelo Kado is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. Met dank aan een financiële bijdrage van Provincie Overijssel.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.