Hengelo Kado zakelijk

Hengelo Kado is ook het kado voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een kado voor collega's, personeel of als relatiegeschenk? Of voor de komende feestdagen? Met Hengelo Kado zit je altijd goed. En je steunt ook nog eens de lokale ondernemers!

Het ideale (relatie) geschenk

Of je nou op zoek bent naar een kado voor je personeel, collega's of als relatiegeschenk, Hengelo Kado kan altijd. De digitale kadokaart is bij ruim 90 Hengelose ondernemers te besteden (en dit aantal groeit nog steeds). Hengelo Kado is verkrijgbaar in €5, €10, €25 en €50. Wil je Hengelo Kado bestellen? Dat kan via het bestelformulier. Vul hem in en mail naar hengelokado@hengelopromotie.nl

Let op: levertijd is afhankelijk van de aantallen, maar wij hanteren minimaal 3 werkdagen vanaf moment van bestellen (indien wij verwachten dat het langer duurt dan 3 werkdagen nemen wij contact op). Lees ook even de algemene voorwaarden voor bestellen.


Geef nu je bestelling voor Hengelo Kado door!

Geef Hengelo Kado aan je medewerkers. Een uniek en lokaal kado voor iedereen. Leuk om te geven en om te krijgen.
Ga naar bestelformulier

Meedoen aan Hengelo Kado?

Hoe meer ondernemers er mee doen, hoe succesvoller Hengelo Kado wordt. Iedere Hengelose ondernemer in retail, horeca of leisure kan zich (gratis) aansluiten. Alle informatie over aanmelden en de mogelijkheden vind je op deze pagina.

Hengelo Kado is een initiatief van Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo. Met dank aan een financiële bijdrage van Provincie Overijssel.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.