Kinderen & Familie

Attractiepark De Waarbeek

Terug naar overzicht
Attractiepark De Waarbeek in Hengelo
Adres Attractiepark De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

Attractiepark De Waarbeek

Al 95 jaar een begrip in Twente, Attractiepark de Waarbeek! Je vindt dit gezellige pretpark verscholen in de bossen tussen Hengelo en Enschede.

30 attracties

Met 30 attracties en speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Nostalgische attracties zoals de Rupsbaan, de Hully Gully, de Swingmill en hippe attracties zoals de Tea Cups en Twister. Tevens kun je een ritje maken (of meerdere) in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux: de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik, een unieke rit!

Postbode Pelle

Naast de attracties kun je genieten van entertainment door o.a. Postbode Pelle en mascotte Twekky. Zo is er elke dag een interactieve kindershow in het vernieuwde theater en kun je ze tegenkomen in het park.

All inclusive

Voor de vaste lage ticketprijs kunnen jullie niet alleen de gehele dag genieten van de gave attracties, maar ook van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.

Al met al een leuk dagje uit voor de hele familie!

Openingstijden

Maandag t/ zondag 10.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.