Uitgaan

Bar Discotheek De Nul

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Bar Discotheek De Nul
Beekstraat 2
7551 DP Hengelo

Bar Discotheek De Nul

De Nul is dé plek waar je volledig jezelf kan zijn. Je kan hier lekker zitten, staan en dansen, terwijl je dorst gelest wordt door het grote aanbod drank. Er zijn altijd genoeg kleurrijke mensen om een gesprek mee te voeren en als je gewoon rustig aan de bar wilt zitten dan is dat ook geen enkel probleem.

Bij de Nul vinden ze muziek een belangrijk onderdeel van een gezellige avond. Wil je rocken op ACDC en dansen op Bob Marley op dezelfde avond? Vraag je favoriete plaat aan en het personeel regelt het voor je.

Muziek

Naast een goede playlist en een wand vol met oude cd’s om muziek mee te verzorgen, speelt er ook regelmatig livemuziek! Hiervoor wordt de compacte dansvloer, waar je trouwens prima in je eentje op je favoriete nummer kan dansen zonder dat iemand omkijkt, omgetoverd in een podium.

Wil jij ook met jouw band optreden of een evenement organiseren in de Nul? Neem dan contact op via info@denul.nl!

Meer informatie

info@denul.nl
074 - 250 02 63

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 22.00 - 04.00 uur
Zaterdag 22.00 - 06.00 uur
Zondag Gesloten

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.