Webton Beach Court

Kom deze zomer sporten, plezier maken en ontspannen op het Webton Beach Court. Op het plein voor het stadhuis liggen tot 25 augustus twee beachvolleybalvelden waar iedereen gratis gebruik van kan maken.

Volleyballen in Hengelo

Kom ook beachvolleyballen!

Tot 25 augustus kan iedereen die het wil gratis gebruik maken van twee beachvolleyballen op het plein voor het stadhuis. Heb je zin in een sportieve ontmoeting met je vrienden of vriendinnen of wil je graag die ene oom een keer verslaan in een wedstrijdje, kom dan naar het Webton Beach Court! Je kunt hier zeven dagen in de week terecht tussen 10:00 uur en 22:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Blok dan een tijd op één van de velden via info@hengelopromotie.nl. Reserveringen kun je doorgeven van maandag t/m vrijdag.

➡ Check de planning om te zien wanneer de velden vrij zijn

➡ Bekijk de huisregels

Bedrijven, scholen en verenigingen

Voor scholen, bedrijven en verenigingen bieden de beachvolleybalvelden volop ruimte om te sporten. Denk aan een (bedrijfs)uitje, teambuildingochtend of middag, klassenuitje, sportlessen voor leerlingen of een uitstapje met school. Alles is mogelijk! Zeker weten dat de velden beschikbaar zijn? Zorg er dan voor dat je een reservering maakt.

Dat kan via info@hengelopromotie.nl.

Hoofdsponsor Webton

Dankzijn de steun van online marketing bureau Webton is het Webton Beach Court een feit.

Er zijn sporten die van nature een behoorlijk vriendelijk karakter hebben. Boksen en veel voetbalwedstrijden horen niet in dat rijtje thuis. Volleybal wel. Geen contactsport, want er zit een net tussen. Nauwelijks blessuregevoelig en supporters gaan elkaar doorgaans niet te lijf. Kortom, een keurige sport. Wat volleybal wel heeft is een ‘cool’ zusje: beachvolleybal. Het is hip, sexy en ademt de sfeer van warme stranden, palmbomen en tropische drankjes met een parapluutje in het glas.

Hoewel Twente voorlopig nog niet beschikt over een eigen kustlijn is de strandsfeer rond deze inmiddels Olympische sport wél te vinden in Hengelo.

Online marketing bureau Webton is sterk in het neerzetten van winnende online marketing campagnes met behulp van een stevig fundament: een professionele website of webshop.

Terugblik opening Webton Beach Court

Zaterdag 24 juni was de opening van het Webton Beach Court in hartje stad. Nederlands kampioen en bekende beachvolleyballer Stefan Boermans was aanwezig om samen met Frank Peters (fractievoorzitter Pro Hengelo) het court te openen. Na de opening gaf Stefan een clinic aan de aanwezige jeugd.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.