Kunst & Cultuur, Groepsactiviteiten

Beeldentuin: Passion for Stones

Terug naar overzicht
Workshops Ties Mulder Hengelo 3
Adres Beeldentuin: Passion for Stones
Reigerweg 40
7557 PX Hengelo

Beeldhouwer Ties Mulder

De afgelopen 34 jaar heeft Ties gewerkt met mensen en techniek. Het opleiden van leerlingen binnen de metaalindustrie was één van zijn taken. De hierdoor verkregen handvaardigheden pas hij nu toe bij het maken van zijn beelden. Tijdens een bezinningsweek met vrienden is zijn interesse en enthousiasme voor beeldhouwen ontstaan. Het duurde niet lang of het verlangen ontstond om meer met beeldhouwen te doen. Al werkende is het nu zijn beroep geworden.

Workshops

Ties Mulder geeft verschillende workshops en cursussen. Bijvoorbeeld een workshop beeldhouwen. Het hele jaar door zijn er workshops mogelijk om in de beeldentuin en zijn atelier te komen beeldhouwen. Of kies voor een miniworkshop waar je aan het werk gaat met zachte steensoorten.

Beeldentuin

Aan de Reigerweg 40, te Hengelo, kun je – in alle rust – genieten van een collectie van beelden van Ties Mulder. Zo krijg je een goede impressie van zijn werk.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.