Eten & drinken, Uitgaan

Bier- en eetcafe 't Pleintje

Terug naar overzicht
Biercafe Pleintje Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres Bier- en eetcafe 't Pleintje
Burgemeester Jansenplein 25
7551 ED Hengelo

Bier- en eetcafe 't Pleintje

‘t Pleintje staat natuurlijk bekend om zijn speciaalbieren. Met altijd minstens 18 bieren van de tap en meer dan 60 verschillende bieren van de fles beschikken ze over een fantastisch bierassortiment. Van traditionele Belgische bieren tot experimentele binnenlandse bieren. Denk aan heerlijke IPA’s of een altijd lekkere La Chouffe. Op de wisseltaps sluiten ze elk seizoen weer heerlijke biertjes aan die perfect bij dat seizoen passen. En naast deze seizoen bieren hebben ze ook elke maand een uniek ‘Biertje van de maand’ van de tap en een ‘Biertje van de maand’ van de fles!

Bruine kroeg

Het café is grotendeels ingericht als bruine kroeg. Zo houden ze de traditionele staat in ere en vinden mensen het doorgaans gezellig om aan de bar plaats te nemen. De achterzaal bevat een moderne lounge met haard en wederom hoge en lage zit plekken. Dus mocht je alleen een biertje of een kop koffie willen drinken kan dat natuurlijk altijd, maar daarnaast ontvangen ze ook graag groepen op reservering en kan je ook lekker wat komen eten.

Openingstijden

Maandag 11.00 - 02.00 uur
Dinsdag 11.00 - 02.00 uur
Woensdag 11.00 - 02.00 uur
Donderdag 11.00 - 04.00 uur
Vrijdag 11.00 - 04.00 uur
Zaterdag 12.00 - 06.00 uur
Zondag 14.00 - 02.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.