Kunst & Cultuur, Kinderen & Familie, Eten & drinken, Uitgaan

Broedplaats Oogst

Terug naar overzicht
Adres Broedplaats Oogst
Esrein 53
Hengelo

Broedplaats Oogst

Oogst is een initiatief van Stichting Creatieve Broedplaats Twente. Het is een broedplaats van onderop, dat betekent dat ze altijd in ontwikkeling zijn en blijven. Met vele vrijwilligers heeft de organisatie op de huidige locatie aan Esrein 53 in Hengelo een broedplaats gecreëerd waar kunst, horeca, innovatie en techniek samen komen.

Beekplein

Beekplein is een vorm van alternatieve horeca waar gezelligheid en duurzaamheid centraal staat. Als het centrale punt van Oogst, vormt Beekplein de verbindende factor voor ontmoeting tussen publiek en creatieve makers in de regio. De regel; drinken haal je bij de bar, eten mag je zelf meenemen of laten bezorgen. Pascal en Annemieke steken graag de barbecue voor jullie aan en deze kan je zelf bedienen. Ben je met een kleine groep? Reserveren is niet nodig. Heb je een speciaal verzoek of ben je met een grote groep? Mail dan naar pascal@oogst.eu

Beekplein is met zonnige dagen elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 16.00 uur.

Activiteiten

Regelmatig zijn er activiteiten en evenementen bij Broedplaats Oogst. Op de website van Oogst vind je ze allemaal.

Meer informatie

oogst.eu
info@oogst.eu

Openingstijden

Vrijdag & zaterdag 16.00 tot 02.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.